WwW.ANTi666.iR تالار گفتمان

WwW.ANTi666.iR تالار گفتمان

دانلود ويديو، صوت، كتاب، نرم افزارهاي دشمن شناسي و آخرالزمان - مهدويت


آب آهن و خواص طبی آن
زمان کنونی: ۸-۷-۱۳۹۳, ۰۲:۴۸ عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: alireza bayati
آخرین ارسال: IRaNi
پاسخ: 25
بازدید: 3569

 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آب آهن و خواص طبی آن
کارمند رسمی مجازی!
*
پروفایل شما
ارسال‌ها: 163
تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱
سپاس شده: 1113 در 151 موضوع
سپاس کرده: 262
اعتبار: : 302
وضعیت : آفلاین
جنسیت: آقا
ارسال: #1
آب آهن و خواص طبی آن
İmage İmage
İmageدکتر حسین روازاده

آبآهن به آبی اطلاق می شود که سرشار از آهن می باشد. در قرآن کریم آمده است که ما آهن را فرو فرستادیم(نازل کردیم) نزول آهن هم ناظر به جنبه مادی آن است و هم دال به ارزش معنوی، جنبه مادی آن است که حقیقتاً آهن نازل شده از آسمان است در هنگام تشکیل کره زمین زمانی که یک گلوله آتشین بود و توسط گردو غبار کیهانی احاطه شده بود، عناصر سنگین از جمله آهن در هنگام سرد شدن همراه با حرکت چرخشی زمین به علت میدان جاذبه آن مانند بارش باران، فرود میآمدند، این نزول آسمانی با نزول معنوی آهن نیز ارتباط دارد و رمز ایجاز شگفت انگیز آیه قرآن است که می فرماید: در آن قدرتی افزون ( نیرویی شدید ) ومنافعی برای مردمان قرار دادیم، قدرت آهن، جلوه ها و جنبه های گوناگونی دارد.
آهن در ساختار منازل، سدهای بزرگ، وسایل متعدد مورد استفاده بشر، سلاح های جنگی و بسیاری از ابزارهای مهم حیات بشری کاربرد دارد. لذا مصداق نیرویی شدید و توانمندی عظیم الهی است، جالب آنکه بدانید آهن در بدن نیز قوت بخش است. همچنانکه خواهیم گفت،آهن مقوی معده، مقوی نیروی جنسی و تقویت کننده طحال، روده ها و بخش های مهمی از بدن ماست، پس واژه «بأس شدید» یا نیروی شدید بسیار با حکمت بیان شده است و هر دو جنبه یعنی کاربرد آهن در ساختمانها و ابزار خشن و در اعضاء لطیف وجود آدمی از جمله خون، حکمت و ظرافت خلقت الهی را به آدمی گوشزد می کند.
وجود آهن در ساختمان هموگلوبین در گلبول های قرمز خون، اوج این لطافت و ظرافت است در برابر خشونت جنگ افزارهای آهنین و جالب آنکه اگر در مقابل هم قرار گیرد خون بر شمشیر پیروز خواهد شد که رسم همیشه تاریخ و تقدیر مبتنی بر حکمت الهی است.
اگربخواهیم ابتداً تصویری کلی از کاربرد آهن در طب سنتی ایران ارائه نماییم، لازم است بیماری هایی را که برای درمان آنها از آب آهن تاب(تافته) استفاده می کنیم، نام ببریم که شامل موارد ذیل است:
1) ضعف طحال یا بزرگی آن (هردو مورد می تواند ناشی از بیماری های متفاوت باشد)
2) ضعف معده (به علت شلی یا نقصان هضم)
3) ضعف کبد
4) جراحات یا زخم های سیستم گوارشی از دهان تا مقعد
5) بواسیر یا جراحات احشائی به طور کلی جرحات داخلی
6) دردهای ناحیه مقعد و کف لگن
7) عفونت روده و اسهال ها و بخصوص اسهال های مزمن
8) عفونت هاری ناشی از سگ هار به خصوص در مرحله ترس از آب (هیدروفوبی)
9) زردی رخسار و رنگ پریدگی ( ناشی از کم خونی فقر آهن در اکثر موارد)
10) اختلال گوارشی پس از پرخوری یا خوردن غذای نامناسب با تهوع، استفراغ و اسهال
11) آب آوردن شکم یا آسیب (استسقاء)
12) سلس البول یا آمدن ادرار قطره قطره و بدون کنترل فرد بیمار (dribbling)
13) در بیماری های قلبی و خفقان
14) در تقویت کلیه ها
15) تقویت نیروی جنسی
16) تقویت اشتها
17) مؤثر در اکثر امراض ناشی از سرد مزاجی (امراض بارده)
بیماریهای طحال و کبد از جمله امراض بسیار مهم و گاهی مهلک هستند که امروزه در جدول اختلالات حاد و مزمن احشاء شکمی مطرح می شوند، آب آهن تاب (تافته) یعنی آبی که آهن گداخته در آن خاموش شده است از ترکیبات مؤثر بر طحال است که در بزرگی یا ورم آن مورد استفاده قرار می گیرد.
شیخ الرئیس ابن سینا در قانون می گوید که علاج ورم سخت طحال مصرف کردن گندنای بیابانی با آب آهنگران (آبی که در آن آهن گداخته خاموش شده است) می باشد(1) و در کتاب سوماز قانون نیز می گوید نوشابه بیماران«طحال ورم کرده»آبی است که آهن سرخ شده در آن خاموش شده باشد(2).
ابن نفیس در«الشامل» که از بزرگترین منابعمفردات طب سنتی است در کاربرد آب آهن تاب (تافته) می گوید: اگر آهن گداختهرا وارد آب کنیم تا سرد شود، جهت ورم طحال سودمند است(3). حکیم بزرگ ایرانی، عقیل خراسانی نیز در مبحث «ماءالحدید» در خلاصه الحکمه می گوید که آب چه از معدن آهن برآید یا آنکه آهن تفته را در آن سرد نمایند، جهت امراض طحال نافع است(4).
و همین موضوع را رازی در کتاب با ارزش خود به نام منافع و ضررهای غذاها با عنوان «منافع الاغذیه و مضارها» عنوان می نماید کهآبی که کیفیت آهنی را پذیرفته یعنی آهن در آن حل شده است موجب تقویت معده وکوچک شدن طحال است(5). همین مضامین راجع به ضعف کبد مورد بحث بوده است و در منافع مورد بحث آمده است.
یکی از کاربردهای آب آهن تاب در ارتباط با شلی یا استرخاء و ضعف کارکرد معده است. جرجانی در ذخیره خوارمشاهی می گوید که آب معدن آهن همهء احشاء را سود دارد خاصه معده(6).
کتاب مشهور داوود انطاکی نیز کاربرد آب آهن تاب را در بیماری های معده بیان می کند او می گوید اگر آهن گداخته در آب خاموش شود جهت اختلال معدی و شلی آن تأثیر درمانی دارد(7).
در اکثر منابع طب سنتی ایران آب آهن تاب جهت تقویت دستگاه گوارش مطرح شده است در «مخزن الادویه» عقیلی نیز به صراحت اثر تقویتی آن در ضعف معده و کبد بیان شده است. مؤلف می گوید آب آهن تافته در این مورد به غایت مؤثر است(8) که عین همین مفهوم در «تحفه حکیم مؤمن» تأییدشده است.(9)
جراحات و زخم های گوارشی از دهان تا مقعد همچنین بواسیر و جراحات احشائی نسبت به آب آهن تاب از خود واکنش نشان می دهند، این موضوع راارزانی در بیان کیفیت آب آهن دار توضیح می دهد(10) و در کتاب ارزشمند مخزنالادویه در ذیل ماءالحدید به تفصیل (11) آمده است.
یکی از کاربردهای جالب آب آهن تاب در شکم دردها و دردهای ناحیه کف لگن و مقعد است دردهای ناحیه لگن در بسیاری از اوقات دردناک است و پزشک را به چالش می کشد، لذا، کاربرد آب آهن تاب در این مورد می تواند کمک درمان بسیار مناسبی باشد، این موضوع را «ابن نفیس» در «شامل» در مبحث مورد نظر مطرح کرده است(12). اشاره به تأثیرات موضعی در دردهای ناحیه مقعد و کف لگن در «تحفه حکیم مؤمن» نیز به چشم می خورد(13)
عفونت ها از موارد مهم کاربردهای آب آهن در طب سنتی ایران است؛ عفونت های روده و اسهال های مزمن غیر عفونی نیز در این تقسیم بندی جای می گیرند، اگر هیضه به مفهوم اسهال و استفراغ متعاقب پرخوری یا خوردن غذای نا مناسب باشد در این تقسیم بندی جای دارد، و در اغلب منابع در کنار یکدیگر ازآن یاد شده است.
آب آهن تاب بدین گونه در اسهال ها قابل استفاده است به نظر می رسد که به توجه به موضوع هیضه در اسهال های مزمن، این کاربردها در اکثر موارد به اسهال غیر عفونی یا اختلال عملکردی مرتبط باشد. لذا عقیلی خراسانی می گوید: در اسهال های دموی و در خونریزی غیرطبیعیزنانه یا نزف هیض که بیش از مقدار طبیعی خونریزی داریم و در استرخاء یا شلی معده که موجب ضعف آن است، دوغ آهن تافته تأثیر بیشتری به جای می گذارد،به نظر می رسد که در این مورد تشدید قبض بیشتر دخیل باشد(15) و همین موضوعرا در طب اکبری با عنوان دوغ آهن جوش می بینیم که عبارت است از دوغی که باوارد کردن آهن گداخته به جوش می آید(16)
ارزانی در سایر موارد که مخالفقبض آب آهن تاب، کاربرد در مانی آن را مطرح می کند، به جهت رفع مزه ترش وقبض آن پیش بینی می کند که با آب عسل میل گردد (17) ازجمله کاربردهای مهم این ترکیب یعنی آب آهن تافته یا آهن تاب در مسمومیت هاست، دربیماری عفونی هاری که ناشی از مسمومیت با گاز سگ هار است و سیری پیشرونده و کشنده دارد، آب آهن تاب می تواند نقش مؤثری ایفا کند.
ابن نفیس می گوید هرگاه بیمار به مرحله ای می رسد که از آب وحشت دارد (که آن را هیدرفوبی می گویند) آب آهن تاب را به او بخورانید، تغییرات سیستم مغز و اعصاب در گزش هاری با تابلوی، نامطلوبی رو به افزایش است در مرحله هیدرفوبی، ترکیبات ناشی از آب آهن تافته با تأثیر احتمالی بر سیستم عصبی، عمل خواهد کرد، گنجاندن این دستور پزشکی در پرتوکل در مانی هاری می تواند به عنوان یک پیشنهاد درمانی مطرح گردد(18)

تهیه آب آهن
برای آب آهن تاب تغلیظ شده، به دفعاتآهن گداخته شده در کوره را داخل آب سالم فروکنید. با این کار آب، طعم آهن به خود می گیرد و رنگ آن نیز تیره می شود.
آب آهن تاب تغلیظ شده برای افرادی که دارای کم خونی یا فقر شدید آهن هستند، توصیه می شود و آنان می توانند به عنوان جایگزین آب نوشیدنی، تا زمان رفع فقر آهن از این آب استفاده نمایند.آب آهن تاب تغلیظ شده، مضرات قرص آهن را ندارد. این آب برایکودکان نیز قابل استفاده است و مضرات قطره آهن را نیز ندارد.
تذکر
-برای گداخته شدن آهن، استفاده از شعله مستقیم گاز که حاوی گازهای سمی می باشد توصیه نمی گردد. این کار باعث جذب سموم در آهن و ورود آنها به داخل آبمی شود.لذا آهن حتماً باید در کوره تحت حرارت قرار گیرد.
- در پاسخ به برخی از سؤالات قدیمی درج شده درسایت، به آب آهن تاب تغلیظ شده، عرق آهن نیز اطلاق شده است که منظور همان آب آهن تاب تغلیظ شده است که نام مناسب تری برای آن می باشد.
آب آهن تاب معمولی
آب آهن تاب معمولی به آبی اطلاق می شود که حاوی مقداری آهن می باشد. برای تهیه این آب می توانید مقداری آب سالم را در حالی که یک کفگیر حسوم یا یک عدد نعل اسب (یا یک تکه فلز آهن کوره رفته) در ظرف آب قرار داده شده است، بجوشانید. با این کار با توجه به این که نسبت به آب آهن تاب تغلیظ شده، مقدار کمی یون آهن در آب آزاد می گردد، آب طعم آهن به خود نمی گیرد و رنگ آن نیز تغییر نمی کند.
باتوجه به شایع بودن فقرآهن در جامعه کنونی، توصیه می گردد برای مصرف روزانهآب آشامیدنی، همیشه یا برخی موارد ازآب آهن تاب معمولی استفاده نمایند.
اینآب برای کودکان نیز قابل استفاده است و درمانی که کودک به فقر شدید آهن دچار نباشد، نیاز آهن کودکان را تأمین می کند ومضرات قطره آهن را ندارد.
چند توصیه
- توصیه می شود، حتماً خانم های باردار و کودکان، بجای استفاده از قرص یا قطره آهن از آب آهن تاب معمولی یا تغلیظ شده استفاده نمایند.
- برای جوشاندن آب،حتماً از ظروف مسی یا برنجی استفاده نمایید.
باتوجه به اینکه برنج، آلیاژی از مس و روی ( Cu+Zn) می باشد با جوشاندن آب در ظروف برنجی، یون مس و روی نیز که بدن به آنها به مقدار زیادی نیاز دارد در آب آزاد می شود.
لازم به ذکر است فلز روی با آلیاژ رویی متفاوت هست. فلز روی به زینک (Zinc ) مشهور هست و ظروف رویی که در قدیم وجود داشته است,آلیاژی از مس و قلع (Cu+Sn) می باشد که در حال حاضر تولید نمی شود، لذا تمام ظروف به نام روحی یا رویی که در بازار هست از جنس آلومینیوم می باشندکه بسیار مضر هستند. بهترین ظرف برای جوشاندن آب، سماور یا کتری های برنجیاست.

پی نوشت
1) ابن سینا، حسین ابن علی، قانون در طب، کتاب سوم، جلد اول صفحه 540 ترجمه عبدالرحمن شرفکندی نشر سروش1368
2) ابن سینا، حسین ابن علی، قانون در طب، کتاب سوم، جلد اول صفحه 353 ترجمه عبد الرحمن شرفکندی نشر سروش 1368
3) ابن نفیس الشامل فی صناعه الطبیه جلد نهم صفحه 311 چاپ دانشگاه علوم پزشکی ایران
4) عقیلی خراسانی شیرازی، محمد حسین خلاصه الحکمه جلد اول صفحه 462 انتشارات اسماعیلی سال 1385
5) زکریای رازی، محمد«منافع الاغذیه و مضارها»
6) جرجانی، محمد ابن احمد الحسینی جلد سوم صفحه 63 دوره چهار جلدی با مقدمه دکتر جلال مصطفوی چاپ بهمن
7) انطاکی داوود، تذکره فی العلاج بالاعشاب چاپ دار ابن هیثم مصر قاره صفحه 150
8) عقیلی خراسانی میر محمد حسین مخزن الادویه تحقیق از سید مرتضی ابطحی نشر حبل المتین جلد دوم صفحه 397
9) حسینی مؤمن تحفه المؤمنین صفحه 289با مقدمه آقای روضاتی نشر مهدوی سال 1376
10) به پاورقی شماره 5 مراجعه شود موضوع بهداشت غذایی
11) رجوع شود به مبحث ماءالحدیدمذکور در پانوشت بند 8
12) عبارت ابن نفیس «وینفع به المبطولین» در باب ماءالحدید است راجع به پانوشت 3
دیباچه کتاب مربوط به دکتر محمد مهدی اصفهانی و ناشر مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی و طب اسلامی دانشگاه علوم پزشکی ایران
13) حکیم مؤمن حسینی مسألهء تأثیر بردرد را در مجموعه علائم با واژه «بغایت مؤثر» ذکر نموده است پانوشت 9
14) ارزانی حکیم محمد اکبر طب اکبری جلد اول مبحث هیضه صفحه 608 که هیضه را حرکت مواد فاسده که به قی و اسهال مندفع می شوند و در منبع دیگر میزان الطبارزانی (همان مؤلف)هیضه را دفع مواد هضم ناشده و فاسده از معده به طریق قیو اسهال می گوید صفحه 256چاپ 1380نشر سما
15) منبع این بحث راجع است به پاورقی شماره 8
16) میزان الطب مبحث هیضه مذکور در پاورقی 14
17) زکریای رازی محمد منافع الاغذیه و مضارها مذکور در پاورقی 5 تحت عنوان آبی که آهن دارد صفحه 44 همان منبع
18) عبارت ابن نفیس در الشامل این است «اذا کراراً انفع دواء للمکلوب» جلد 9 صفحه 31
منبع: ماهنامه ذکر شماره
امضاي alireza bayati :

İmage


۱۴-۷-۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ عصر
جستجو
سپاس
نقل قول
[-] 7 کاربر به دلیل این ارسال از alireza bayati سپاس کرده اند.
Takhrebchi8, amirali.p, مهدي ياور, aqileh, حاج حسین, IRaNi, بنت الزهرا
کارمند رسمی مجازی!
*
پروفایل شما
ارسال‌ها: 355
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰
سپاس شده: 1661 در 309 موضوع
سپاس کرده: 201
اعتبار: : 557
وضعیت : آفلاین
جنسیت: آقا
ارسال: #2
آب آهن و خواص طبی آن
دمت گرم ولی خدت یک بار بخور ببین چه بلایی سر گلو میاره.
آب آهن رو همینطوری نمیشه خورد د بدن بعضی ها ایجاد حساسیت میکنه.
چون طبع آهن گرم و خشکه. برای همین در سرد افراد دموی و صفراوی یعنی گرم مزاج ها نباید همینطوری استفاده بشه بلکه باید به همراه مصلحات اون مصرف کنند.
مصلح آب آهن تاب :
دوغ
آب انار
آب زرشک و ...
امضاي چشم شوم :

İmage
۲۶-۱-۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ عصر
جستجو
سپاس
نقل قول
[-] 3 کاربر به دلیل این ارسال از چشم شوم سپاس کرده اند.
MeHLaBoN, مهدي ياور, IRaNi
*
ارسال‌ها: 1,702
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰
سپاس شده: 22698 در 2136 موضوع
سپاس کرده: 17127
اعتبار: : 1605
وضعیت : غایب
جنسیت: خانم
ارسال: #3
RE: آب آهن و خواص طبی آن
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
با اولی مخالفم؛دوغ کلسیم داره و جذب اهن رو به شدت کاهش میده ...

حداقل یک ساعت قبل و بعد از مصرف هر ماده ای حاوی آهن؛از مصرف لبنیات پرهیز کنید.


یا الله
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱-۲-۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ عصر، توسط IRaNi.)
۱-۲-۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ عصر
جستجو
سپاس
نقل قول
[-] 5 کاربر به دلیل این ارسال از IRaNi سپاس کرده اند.
ارتش ضد ماسون, MeHLaBoN, TooFauN, مهدي ياور, آل یاسین
کارمند رسمی مجازی!
*
پروفایل شما
ارسال‌ها: 355
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰
سپاس شده: 1661 در 309 موضوع
سپاس کرده: 201
اعتبار: : 557
وضعیت : آفلاین
جنسیت: آقا
ارسال: #4
RE: آب آهن و خواص طبی آن
(۱-۲-۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ عصر)IRaNi نوشته شده توسط:  
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
با اولی مخالفم؛دوغ کلسیم داره و جذب اهن رو به شدت کاهش میده ...

حداقل یک ساعت قبل و بعد از مصرف هر ماده ای حاوی آهن؛از مصرف لبنیات پرهیز کنید.


یا الله
با این مخالفت شما مخالفم

طبق تحقیقاتی که بنده کردم، حرفی که پزشکان این دوره مبنی بر اینکه آهن، جذب کلسیم و کلسیم جذب آهن رو مختل میکنه کاملا بی اساسه.

در طب سنتی و به تبع اون آشپزی سنتی ما این ادعا رو نقض کرده و مصادیق بسیاری از غذاها و داروهایی که کلسیم و آهن همزمان درون اونها وجود داره رو مشاهده میکنیم.


بورانی: اسفناج(دارای آهن)+ ماست(کلسیم)
دستور اامیرالمؤمنین خوردن گوشت پخته شده درون شیر گوشت(آهن)+ شیر(کلسیم) «اصول کافی جلد 6 ص 316»
کباب و دوغ= کباب(آهن)+ دوغ(کلسیم)

شیرکاکائو= شیر(کلسیم)+کاکائو(آهن)
امضاي چشم شوم :

İmage
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۲-۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ عصر، توسط چشم شوم.)
۲-۲-۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ عصر
جستجو
سپاس
نقل قول
[-] 3 کاربر به دلیل این ارسال از چشم شوم سپاس کرده اند.
Takhrebchi8, IRaNi, مهدي ياور
*
ارسال‌ها: 1,702
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰
سپاس شده: 22698 در 2136 موضوع
سپاس کرده: 17127
اعتبار: : 1605
وضعیت : غایب
جنسیت: خانم
ارسال: #5
RE: آب آهن و خواص طبی آن
بسم الله الرحمن الرحیم

دقیقا به همین دلیل تمام پزشکان معتقدند شیرکاکائو از نظر ارزش های مهم غذایی اصلا پر بار نیست و بیشتر باعث افزایش وزن میشه...
مصرف کباب با دوغ هم عادت غذایی قدیمی و غلط ایرانی هست که با توجه به علایق ذائقه ای انتخاب شده نه روش صحیحی غذایی...
بورانی و اسفناج هم مثل موارد قبلی عادت اشتباه غذایی ایرانی هاست؛هرگز آهن رو با کلسیم مصرف نکنید...

در حالت عادی جذب آهن در بدن انسان کم هست؛و از هر مقدار اهنی که مصرف بشه حداکثر 20 درصدش جذب خواهد شد؛آن هم در بهترین شرایط...

همیشه آهن رو با ویتامین ث مصرف کنید...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۲-۱۳۹۲ ۰۵:۲۷ عصر، توسط IRaNi.)
۲-۲-۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ عصر
جستجو
سپاس
نقل قول
[-] 6 کاربر به دلیل این ارسال از IRaNi سپاس کرده اند.
ارتش ضد ماسون, DoCToR, مهدي ياور, بتول کاظمی, عبدالزهرا(س), منتقم
کارمند رسمی مجازی!
*
پروفایل شما
ارسال‌ها: 355
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰
سپاس شده: 1661 در 309 موضوع
سپاس کرده: 201
اعتبار: : 557
وضعیت : آفلاین
جنسیت: آقا
ارسال: #6
RE: آب آهن و خواص طبی آن
(۲-۲-۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ عصر)IRaNi نوشته شده توسط:  بسم الله الرحمن الرحیم

دقیقا به همین دلیل تمام پزشکان معتقدند شیرکاکائو از نظر ارززش های مهم غذایی اصلا پر بار نیست و بیشتر باعث افزایش وزن میشه...
مصرف کباب با دوغ هم عادت غذایی قدیمی و غلط ایرانی هست که با توجه به علایق ذائقه ای انتخاب شده نه روش صحیحی غذایی...
بورانی و اسفناج هم مثل موارد قبلی عادت اشتباه غذایی ایرانی هاست؛هرگز آهن رو با کلسیم مصرف نکنید...

در حالت عادی جذب آهن در بدن انسان کم هست؛و از هر مقداری اهن که مصرف بشه حداکثر 20 درصدش جذب خواهد شد؛آن هم در بهترین شرایط...

همیشه آهن رو با ویتامین ث مصرف کنید...

گوشت و شیر که دستور امیرالمؤمنینه چطور؟
اینو نگفتی نگفتی.


بیمارانی که کمبود حاد آهن داشتند و با خوردن قرص های آهن به سختی درمان میشدند رو با شیر کاکائویی که پزشکان معتقدند ترکیب صحیحی نداره درمان کردم.
درضمن غذاهای سنتی و محلی ما برگرفته از طب غنی و اصولی ایرانی است و به هیچ وجه «فرهنگ غلط»  نیست.

ماستی که به همراه اسفناج مصرف میشه به خاطر خاصیت مصلحی اونه.
اسفناج طبیعت خشکی داره و ماست به خاطر رطوبتی که داره به عنوان مصلح عمل میکنه.
--
کباب گرم و خشکه و با خوردن دوغ به همراه اون از گرمی و خشکی کباب کم میکنیم.


دربارۀ شیرکاکائو هم باید بگم باز هم برخلاف عقیدۀ خام و بی حساب و کتاب پزشکان، کاکائو بیشتر از اینکه آهن در خودش داشته باشه حاوی کلسیم است.

میزان کلسیم در کاکائو   از 123 میلیگرم تا 153 میلیگرم در صد گرم گزارش شده در حالی که میزان آهن اون 10.7 میلی گرم در صد گرمه.


بنابر این اگر حتی حرف پزشکان مبنی بر اینکه «وجود آهن مانع جذب کلسیم میشه» رو درست بدونیم در مورد شیر کاکائو صدق نمیکنه. کما اینکه اصل مطلب غلطه.
امضاي چشم شوم :

İmage
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۲-۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ عصر، توسط چشم شوم.)
۲-۲-۱۳۹۲ ۰۳:۱۲ عصر
جستجو
سپاس
نقل قول
[-] 3 کاربر به دلیل این ارسال از چشم شوم سپاس کرده اند.
Takhrebchi8, مهدي ياور, IRaNi
*
ارسال‌ها: 1,702
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰
سپاس شده: 22698 در 2136 موضوع
سپاس کرده: 17127
اعتبار: : 1605
وضعیت : غایب
جنسیت: خانم
ارسال: #7
RE: آب آهن و خواص طبی آن
بسم الله الرحمن الرحیم



نقل قول:
بیمارانی که کمبود حاد آهن داشتند و با خوردن قرص های آهن به سختی درمان میشدند رو با شیر کاکائویی که پزشکان معتقدند ترکیب صحیحی نداره درمان کردم.
درضمن غذاهای سنتی و محلی ما برگرفته از طب غنی و اصولی ایرانی است و به هیچ وجه «فرهنگ غلط»  نیست.
ماستی که به همراه اسفناج مصرف میشه به خاطر خاصیت مصلحی اونه.
اسفناج طبیعت خشکی داره و ماست به خاطر رطوبتی که داره به عنوان مصلح عمل میکنه.

--
کباب گرم و خشکه و با خوردن دوغ به همراه اون از گرمی و خشکی کباب کم میکنیم.


واقعا این روش درمانی شماست؟در چه جایگاهی؟
جامعه ی مورد ازمایشتون چند نفر بوده؟چند درصد جواب گرفتید؟مطمئنید در رژیم غذاییشون هیچ ماده ی دیگری حاوی کلسیم مصرف نشده؟!افراد مورد نظر چند سالشون بوده؟


به حتم این که در اشپزی سنتی ما کاری رواج داشته باشه نمیتونه درست بودنش رو تایید کنه!

متعادل کردن طبع مواد غذایی هیچ ارتباطی به اثرات متفاوت جذبی آن ها در بدن نمیگذاره...

تمام مواردی که فرمودید بیشتر در باب همسان کردن طبع مواد غذایی مربوطه هست.در گذشته علم تشخیص این عمل وجود نداشته ...


نقل قول: گوشت و شیر که دستور امیرالمؤمنینه چطور؟
اینو نگفتی نگفتی.



در مورد حرف حضرت امیر؛چنین حدیثی باید بررسی بشه؛اول اینکه ممکنه صحیح نباشه؛دوم اینکه حتی در صورت تایید صد در صدی معتبر بودن حدیث باید دید چه نوع گوشتی منظور بوده؟
فرض کنید گوشت گوساله باشیر مصرف بشه؛طبع بسیار سرد هر دو به حتم باعث بیماری خواهد شد.


نقل قول:
دربارۀ شیرکاکائو هم باید بگم باز هم برخلاف عقیدۀ خام و بی حساب و کتاب پزشکان، کاکائو بیشتر از اینکه آهن در خودش داشته باشه حاوی کلسیم است.

میزان کلسیم در کاکائو   از 123 میلیگرم تا 153 میلیگرم در صد گرم گزارش شده در حالی که میزان آهن اون 10.7 میلی گرم در صد گرمه.


عقیده ی پزشکان خام و بی حسابه؟!!شما از چه نوع طبی استفاده میکنید ؟!!!

در مورد شیر کاکائو؛بحث محتویات کاکائو نیست!بحث اینه که این دو کنار هم جذبی نخواهند داشت....
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۲-۱۳۹۲ ۰۶:۲۴ عصر، توسط IRaNi.)
۲-۲-۱۳۹۲ ۰۵:۴۴ عصر
جستجو
سپاس
نقل قول
[-] 5 کاربر به دلیل این ارسال از IRaNi سپاس کرده اند.
ارتش ضد ماسون, DoCToR, مهدي ياور, منتقم, عبدالزهرا(س)
کارمند رسمی مجازی!
*
پروفایل شما
ارسال‌ها: 355
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰
سپاس شده: 1661 در 309 موضوع
سپاس کرده: 201
اعتبار: : 557
وضعیت : آفلاین
جنسیت: آقا
ارسال: #8
RE: آب آهن و خواص طبی آن
(۲-۲-۱۳۹۲ ۰۶:۲۶ عصر)منتقم نوشته شده توسط:  
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

نقل قول: دستور اامیرالمؤمنین خوردن گوشت پخته شده درون شیر گوشت(آهن)+ شیر(کلسیم) «اصول کافی جلد 6 ص 316»

بنده تخصصی در زمینه غذا و درمان ندارم اما تا اونجایی که میدونم اصول کافی 4 جلد بیشتر نداره
لطف میکنید برای این حدیثتون سند واضح تری بیارید
مثلا انتشارات و سال چاپ رو بگید
یا اینکه در کدوم قسمت و به اصطلاح در کدوم کتاب اصول کافی اومده؟


چون این حدیث رو هم بنده نگاهی که انداختم ندیدم


موفق باشید
یاعلی(ع)

از کتاب طب الائمه (صفحۀ 172 نوشتۀ علامه سید عبد الله شبر قرن 13 ترجمه عباس پسندیده طبع  حدیث مهر سال چاپ 1389) که در پاورقی به جلد 6 کافی ص 316 و محاسن جلد دو صفحات 258 و 259 ارجاع دادند.


این کتاب های زیر  رو هم  مطالعه کردم و در صفحات ذکر شده  احادیثی از ائمه علیهما سلام درمورد خوردن گوشت و شیر با همدیگه پیدا کردم.


الدعوات قطب راوندی ص 153 طبع امیر قم 14.7
جواهر الکلام ج 36  شیخ جواهری طبع دارالکتب اسلامیه طبع سوم 1369
محاسن جلد 2  صفحه 467 خالد برقی  طبع دارالکتب اسلامیه
کافی جلد 6 صفحه 316 (دورۀ 8 جلدی) شیخ کلینی دارالکتب اسلامیه طبع سوم 1367 ه ق
وسائل الشیعه جلد 25 باب لحم باللبن(یعنی باب گوشت و شیر) صفحه 59  طبع مهر قم  1414 ه ق
بحارالانوار جلد 11 ص 67  طبع بیروت 1403 ه ق 
همچنین جلد 14 و 59 و 63 و 108 بحار الانوار و ....
دانشنامۀ احادیث پزشکی جلد 2 ص 746 و 746 طبع  دارالحدیث قم چاپ سوم 1384
امضاي چشم شوم :

İmage
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۲-۱۳۹۲ ۰۷:۳۴ عصر، توسط چشم شوم.)
۲-۲-۱۳۹۲ ۰۷:۲۹ عصر
جستجو
سپاس
نقل قول
[-] 6 کاربر به دلیل این ارسال از چشم شوم سپاس کرده اند.
Takhrebchi8, مهدي ياور, منتقم, ارتش ضد ماسون, عبدالزهرا(س), IRaNi
کارمند جدید مجازی!
*
ارسال‌ها: 3
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰
سپاس شده: 2 در 2 موضوع
سپاس کرده: 6
اعتبار: : 0
وضعیت : آفلاین
جنسیت: آقا
ارسال: #9
RE: آب آهن و خواص طبی آن
حالا این آب آهن رو چطور باید تهیه کرد؟
۲-۲-۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ عصر
جستجو
سپاس
نقل قول
[-] 1 کاربر به دلیل این ارسال از aminrafael3 سپاس کرده است.
مهدي ياور
کارمند رسمی مجازی!
*
پروفایل شما
ارسال‌ها: 355
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰
سپاس شده: 1661 در 309 موضوع
سپاس کرده: 201
اعتبار: : 557
وضعیت : آفلاین
جنسیت: آقا
ارسال: #10
RE: آب آهن و خواص طبی آن
(۲-۲-۱۳۹۲ ۰۵:۴۴ عصر)IRaNi نوشته شده توسط:  در مورد شیر کاکائو؛بحث محتویات کاکائو نیست!بحث اینه که این دو کنار هم جذبی نخواهند داشت....

صرفاً جهت اطلاع خانم ایرانی:

محصولی که دشمنان ما برای خودشون ساختند و برای ما چیز دیگری تجویز میکنند.


مکمل کلسیم با پایۀ کاکائو ( شکلات کلسیم)  :http://vitamins.lovetoknow.com/chocolate-calcium-supplements
(۲-۲-۱۳۹۲ ۰۵:۴۴ عصر)IRaNi نوشته شده توسط:  در مورد شیر کاکائو؛بحث محتویات کاکائو نیست!بحث اینه که این دو کنار هم جذبی نخواهند داشت....

صرفاً جهت اطلاع خانم ایرانی:

محصولی که دشمنان ما برای خودشون ساختند و برای ما چیز دیگری تجویز میکنند.


مکمل کلسیم با پایۀ کاکائو ( شکلات کلسیم)  : http://vitamins.lovetoknow.com/chocolate...upplements
امضاي چشم شوم :

İmage
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۲-۱۳۹۲ ۰۸:۱۵ عصر، توسط چشم شوم.)
۲-۲-۱۳۹۲ ۰۸:۱۵ عصر
جستجو
سپاس
نقل قول
[-] 2 کاربر به دلیل این ارسال از چشم شوم سپاس کرده اند.
Takhrebchi8, مهدي ياور


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  میوه ها و خواص آنها (تاپیک جامع) Anti FFF 21 1,917 ۶-۵-۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ عصر
آخرین ارسال: IRaNi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

Powered by MyBB, Persian Lang by : MybbIran, طراحی و توسعه : Masoomi