• WwW.ANTi666.iR تالار گفتمان

• 21 دسامبر2012!!!!!!
    زمان کنونی: ۴-۳-۱۳۹۲, ۰۴:۱۷ صبح
    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    نویسنده: باشما
    آخرین ارسال: باشما
    پاسخ: 44
    بازدید: 4572

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات : 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    21 دسامبر2012!!!!!!
    ۵-۸-۱۳۹۱, ۰۶:۳۱ عصر
    ارسال: #11
    RE: 21 دسامبر2012!!!!!!
    دیو هم همون جن یا شیطان هست.

ولی نکته قابل توجه دیگر اینکه چرا جدیدن در کارتون هایی که تلویزیون نشون میده (مخصوصا شبکه پویا ) انقدر دیو زیاد شده .

کارتون سنباد که به نظرم خیلی مشکل داره رو هم دارن دوباره پخش میکنن. پهلوان آرش و....

همش شده دیو... شورش رو در آوردن 1 (9)1 (9)

نسل آینده رو آماده میکنن برای...

[تصویر: siuuSR_535.jpg]
    یافتن تمامی ارسال های این کاربر
    سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
    [-] 5 کاربر به دلیل این ارسال از MEDIA.s سپاسگزاری کرده اند.
    سپیده صبح, فدایی سید علی, Dante, mohsen-karimi, Matey
    ۵-۸-۱۳۹۱, ۰۶:۵۳ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۸-۱۳۹۱ ۱۲:۴۷ صبح، توسط والعصر.)
    ارسال: #12
    بسم الله الرحمن الرحیم.
    سلام.

نظرات رو نخوندم , فقط من 21 دسامبر با

meisamtiger و ...
    میرم ساندویچی و یک فلافل دولپی مشت میزنیم به بدن و کلی هم می خندیم به این صهیونیست های شلغم پنیر1 (14)

. والا بوخدا!!

این خط این نشون , هیچی نمیشه .اگر انسان به قدرت خدا اعتماد داشته باشه , فتنه ها همه میشن : کشک

یاعلی

[تصویر: peyrovan.gif]
    مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
    [-] 7 کاربر به دلیل این ارسال از والعصر سپاسگزاری کرده اند.
    meisamtiger, habib allah, rima311, Classic, Matey, Dante, TooFauN
    ۵-۸-۱۳۹۱, ۰۷:۰۳ عصر
    ارسال: #13
    سلام
    -خواهر در مورد فیلم های کارتونی و برنامه های کودک همیشه این موضوع وجود داشته که این موجودات را به صورت موجودات فضایی وارد برنامه ها کردن و کودکان رو با چهره های عجیب و غریب آشنا میکنند
    -متاسفانه توی کشور ما هم این اتفاق میافتد(سراغ مورد های ریز نمیرم)به صورت برنامه زنده مثلا خاله شادونه(البته قبل از این برنامه های قدیمی هم اینجور بودن و حتی شبکه های شهرستانی هم در برنامه هاش موجود فضایی وجود داره) و موجوداتی که در برنامه می باشند...
    -یاحق

[تصویر: b9d6e5e779c8.jpg] 

!...جنگ سوریه جنگ میان شیعه و سنی نیست...!
    [-] 2 کاربر به دلیل این ارسال از mohsen-karimi سپاسگزاری کرده اند.
    Matey, Dante
    ۵-۸-۱۳۹۱, ۰۷:۱۴ عصر
    ارسال: #14
    موجودات فضایی که بماند
    چند روز پیش دخترم (چهار سالشه ) به من میگه مامان دیو ها هم مثل آدم ها هم خوب دارن هم بد .
    گفتم یعنی چی ؟؟؟
    گفت تو کارتون فلان (چون اسمش یادم نیست ) دیو ها بد بودن و...
    ولی کارتون فلان دیوها خوب بودن و به آدم خوب ها کمک کردن و کارتون....
    من این شکلی شده بودم1 (8)
    بعد رفتم پای تلویزیون که این مزخرفات چیه که بخورد بچه ها میدن؟؟؟؟
    و با کمال تاسف دیدم 90 درصد کارتون ها یا دیو داره یا به قول شما آدم فضایی و....1 (9)
    خیلی از فیلم ها هم ساخت کشور خودمون هست متاسفانه.....Dodgy

[تصویر: siuuSR_535.jpg]
    [-] 5 کاربر به دلیل این ارسال از MEDIA.s سپاسگزاری کرده اند.
    سپیده صبح, باشما, Matey, Dante, mohsen-karimi
    ۵-۸-۱۳۹۱, ۱۰:۰۷ عصر
    ارسال: #15
    (۵-۸-۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ عصر)Dante نوشته شده توسط:  حالا خیلی حاشیه نریم، بحث در مورد 2012 بود !
    یکی از دوستام (ژاپنی) توی فیس بوک که خیلی توی نخ این مباحث (ماسون و ایلومناتی و ...) هست، نمیدونم به شوخی یا راست میگفت شاید ایران یا جایی دیگه رو بمب بارون کنن، البته روی ایران خیلی تاکید میکرد، لحنش هم طوری بود که یا واقعا راست میگفت یا واقعا داشت ما رو "چیز" حساب میکرد !
    یه کم در این مورد هم تحقیق کنیم !
    به خصوص که موضوع حمله ی احتمالی اسرائیل به ایران این روزها توی کل جهان شده تیتر خبرها و روزنامه ها !!!
    گرچه، حمله کنن هم هیچ غلطی نمیتونن بکنن.
    1 (4)

در ضمن، در مورد سوره ی دخان توی قرآن چیه نظرتون !؟ به نظر شما آیات این سوره و عذاب دخان به این جریان 2012 ربطی داره !؟

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوست عزیز خیر بحث 2012 تمام شد رفت فقط این مسئله 21دسامبر هست که آنرا توضیح دادم
    در مورد حمله به ایران یا 2015 یا 2018 خواهد بود! شک نکن

یا علی

بسم الله الرحمن الرحیم هست کلید در گنج حکیم
    [-] 3 کاربر به دلیل این ارسال از ذهن زیبا سپاسگزاری کرده اند.
    باشما, mohsen-karimi, Matey
    ۵-۸-۱۳۹۱, ۱۱:۰۰ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۸-۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ عصر، توسط ذهن زیبا.)
    ارسال: #16
    (۵-۸-۱۳۹۱ ۰۴:۵۵ عصر)Matey نوشته شده توسط:  
    (۵-۸-۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ عصر)ذهن زیبا نوشته شده توسط:  

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوست عزیز
    در ابتدا خدمتتون عرض کنم که ناسا مال خودشونه!!! بعد یک سوال به نظر شما واقعا ناسا تو فضا چیکار میکنه؟؟؟واسه اینکه بهتر متوجه شید فکر کردید اکثر زلزله ها، سونامی ها و... طبیعیه؟ خیر دوست گرامی حتما شنیده اید یک زلزله 5رشتری برابر است با حدود 6تن TNT!!! وقتی بر روی زمین از این کارها میکنند انتظار دارید در آسمان کاری نکنند؟ چون ظهور اجنه به زمین بسیار نزدیک است اینها باید یک آماده سازی و شبیه سازی رو انجام بدهند به همین علت باید یک ترس رو در میان مردم ایجاد کنند!!
    حالا چرا 3روز تاریکی؟ چون بحث همترازی خورشید the galactic alignment نیز همین می باشد! اما میگویند در همترازی خورشید کل دنیا در 3روز نابود میشود بجز یک مکانی که انرژی در آنجا بسیار زیاد است (منطقه ای در مایا) که حتی یک فیلمی نیز با این موضوع ساختند.
    اما دنیا نابود نمیشود چون این اتفاق طبق گفته خود مایاها همترازی خورشید نیست شبیه به آن است! این بحث بسیار پیچیده است چون با مباحث نجومی سروکله میزنیم و اگر عمری بود تصاویر خوبی را برای شما عزیزان به نمایش میگذارم
    یا علی

سلام،

شما نجوم و اینا بلدین ؟؟؟ خیلی خوشحال شدم ... خیلی وقت بود با خودم میگفتم که چرا تو این تالار یه نفر نیست که به نجوم وارد باشه ... یا حداقل من نمیشناختم !

به خروج اجنه هم که معتقدین (لطفا از کلمه ظهور استفاده نکنید ... ظهور فقط برای 1 نفر هست و بس ... ممنون) ... پس مشترکات زیادی داریم !
    اگه وقت داشتید اینا رو بخونید :

http://anti666.ir/forum/showthread.php?t...1#pid58701
    http://anti666.ir/forum/showthread.php?t...2#pid60722
    http://anti666.ir/forum/showthread.php?t...1#pid63391

اتفاقا یه لینکی استاد رائفی داده بود تو وبلاگش ... تو پستی که درباره "المپیک و 11 سپتامبر بود" ... که تو اون لینک کلی درباره نجوم و اینا گفته بود ولی چون تخصصی بود من هیچی نفهمیدم ! ای کاش شما میتونستین اونو بخونید !

بسم الله الرحمن الرحیم

خداشناسی مانند سایر علوم می باشد که باید مرحله به مرحله به جلو بروید، شما تا کلاس اول را نگذرانید به شما اجازه نمیدهند در مقطع سوم تحصیل کنید.

[b]درس خداشناسی اندکی دشوارتر است چطور؟
    برای مثال در بحث نجوم شناسی شما فقط با نجوم و آسمان کار دارید.
    اما در بحث خداشناسی شما در ابتدا باید پیش نیازهایی را پاس کنید.
    باید در هر علمی مقاطع پایه را بگذرانید و بعد از آن وارد بحث اصلی خدا شناسی می شوید.
    [/b]

و همانطور که در این مطلب ذکر کردم:

دنیای علم بسیار گسترده است و هر علمی برای خود دنیاییست و چه کسی آنان را خلق کرده است؟
    خداوند یکتا!
    پس میتوانیم بگویم اگر واقعا میخواهید خداوند را بشناسید
    بهتر است نگاهی به تمامی علوم بیاندازید!!
    درست است کاری زمان بر است اما شدنیست! و قابل توجه دوستان نیازی به این نیست که در تمامی علوم حرفه ای باشید فقط همین که بدانید اینطور علمی نیز وجود دارد و در چه موردیست کافیست! حال ممکن است عده ای بگویند اینکار لازم نیست اما خداوند بدان اشاره کرده است:

سوره بقره آیه 164:
    راستى كه در آفرينش آسمانها و زمين و در پى يكديگر آمدن شب و روز و كشتي هايى كه در دريا روانند با آنچه به مردم سود مىرساند و [همچنين] آبى كه خدا از آسمان فرو فرستاده و با آن زمين را پس از مردنش زنده گردانيده و در آن هر گونه جنبنده اى پراكنده كرده و [نيز در] گردانيدن بادها و ابرى كه ميان آسمان و زمين آرميده است براى گروهى كه مى انديشند واقعا نشانه هايى [گويا] وجود دارد

[/font]به همین علت دوست عزیز بنده نیز در هر علمی سر رشته اندک یا وسیعی دارم (رشته تخصصی خودم پزشکیست) چون برای شناخت بهتر خداوند و دشمن باید خوب تحقیق کرد و ما نیز اینکار را کرده ایم در ارتباط با 21 دسامبر نیز بهتر است به لینک زیر مراجعه کنید[font=tahoma]http://anti666.ir/forum/showthread.php?tid=17916 در رابطه با کلمه ظهور بدانید حتما چیزی میدانم که از آن در اینجا استفاده کردم! شما به خروج آنها اعتقاد دارید ما با آنان میجنگیم!!!!
    و در رابطه با حوادث 2012 باید عرض کنم که دیگر تمام فقط همین 21 دسامبر می باشد و دیگر اتفاق آنچنان مهمی رخ نمیدهد تا 2015!! حال ما در این تلاش هستیم که آنرا به عقب بندازیم!!
    امیدوارم پوزش این حقیر را بپذیرید چون مطالب آن 3لینک طولانی بود و وقت کافی ندارم نتوانستم مطالعه کنم اما سوالی بود در خدمتم! چون بنده نه فقط در این مکان در سایر مکان های سایبری به فعالیت هستیم بخصوص در ف ب چون آنجا مال خودشان است و بهترین ضربه را میتوانیم بزنیم که 15هزار نفر نیز عضو داریم!!! البته از بین این 15هزار نفر مخالفینی وجود داردmall">یا علی

بسم الله الرحمن الرحیم هست کلید در گنج حکیم
    [-] 5 کاربر به دلیل این ارسال از ذهن زیبا سپاسگزاری کرده اند.
    سپیده صبح, باشما, majid amlashi, Matey, عبدالرحمن
    ۶-۸-۱۳۹۱, ۰۱:۳۸ صبح
    ارسال: #17
    من اصلا متوجه اين مطلب نبودم! دوستان اطلاعات بيشتري بدين راجع به اين مسئله.ممنون.

(((اللهم عجل لولیک الفرج)))
    [-] 1 کاربر به دلیل این ارسال از yazahra20 سپاسگزاری کرده است.
    باشما
    ۶-۸-۱۳۹۱, ۰۱:۵۴ صبح
    ارسال: #18
    دوستان راجع به اين پروژه ي هارپ بيشتر توضيح بدين؟ من به چند تا سايت رفتم ولي چيز زيادي نفهميدم!

(((اللهم عجل لولیک الفرج)))
    [-] 1 کاربر به دلیل این ارسال از yazahra20 سپاسگزاری کرده است.
    باشما
    ۶-۸-۱۳۹۱, ۰۱:۵۶ صبح
    ارسال: #19
    من فکر کنم اینا در این روز ی کاری میکنن چون الان 3-4 ساله دارن تبلیغ میکنن. من فکر کنم به ایران حمله بشه البته 2-3 روزه.

چون اینا نمیخوان پیشگویی هاشون رو زمین بمونه.

وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد.
    ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد.

۶-۸-۱۳۹۱, ۰۲:۱۶ صبح
    ارسال: #20
    بسم الله الرحمن الرحیم.
    سلام.
    به ایران حمله بشه!؟
    لطیفه نگید لطفا!
    سگ کی باشن که به ایران حمله کنن!؟
    من همیشه گفتم ایران از داخل ضربه نخوره.از بیرون هیچ غلطی نمی تونن کنن!
    درمورد پرهژه هارپ هم بارها بحث کردیم.دوست عزیز تمام آزمایش هاش مقیاس آزمایشگاهی داره.زیاد جدیش نگیرید!
    هیچ دستی بالای دست الله نیست.به قدرتش ایمان داشته باشید.
    یاعلی

[تصویر: peyrovan.gif]
    [-] 8 کاربر به دلیل این ارسال از والعصر سپاسگزاری کرده اند.
    باشما, habib allah, بنت الزهرا, منتقم, آیدا دانیار, MEDIA.s, Matey, عبدالرحمن
    ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

تماس با ما | WwW.ANTi666.iR تالار گفتمان | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | Mobile Version | پیوند سایتی RSS