| 21 دسامبر2012!!!!!! زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۲, ۰۸:۰۶ عصر |
||||||||
|
|
|
21 دسامبر2012!!!!!!
|
|
۶-۸-۱۳۹۱, ۰۲:۳۲ صبح
|
|||
|
|||
|
RE: 21 دسامبر2012!!!!!!
بسم الله الرحمن الرحیم دوستان شما دعا کنید که استادان رائفی پور و عباسی به بنده اجازه بدن بعضی از مطالب رو فاش کنم متوجه میشید چه نقشه های پلیدی در سر دارند و راهکار را نیز بیان میکنم! یا علی
بسم الله الرحمن الرحیم ♥ هست کلید در گنج حکیم |
|||
3 کاربر به دلیل این ارسال از ذهن زیبا سپاسگزاری کرده اند.منتقم, MEDIA.s, Matey |
|
۶-۸-۱۳۹۱, ۰۲:۰۶ عصر
|
|||
|
|||
(۶-۸-۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ عصر)behnam70 نوشته شده توسط: یه مطلب جامع و خلاصه درباره ی نظریه ی سه روز تاریکی!!!!!!1 حتما بخونین http://hamshahrionline.ir/details/184562 این مطلبتون واقعا قشنگ بود. وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد. ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد. |
|||
4 کاربر به دلیل این ارسال از باشما سپاسگزاری کرده اند.mohsen-karimi, منتقم, گمنام, آل یاسین |
|
۷-۸-۱۳۹۱, ۱۲:۴۲ صبح
|
|||
|
|||
|
سلام
-به گزارش منابع خبری: -دور اول انتخابات امریکا از برتری چشمگیر اوباما خیر میدهد..!!! -یاحق !...جنگ سوریه جنگ میان شیعه و سنی نیست...! |
|||
2 کاربر به دلیل این ارسال از mohsen-karimi سپاسگزاری کرده اند.باشما, گمنام |
|
۷-۸-۱۳۹۱, ۰۲:۱۳ صبح
|
|||
|
|||
(۶-۸-۱۳۹۱ ۰۶:۳۳ عصر)behnam70 نوشته شده توسط:(۶-۸-۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ عصر)vahid1373 نوشته شده توسط: بسم الله الرحمن الرحیم یادمه یه سخنرانی از دکتر عباسی در این مورد که گوش دادم اینجور فهمیدم که احتمالا در این روز امریکا اعلام برشکستگی میکند وچون قلب اقتصاد جهان است بقیه جهان را هم با جنگ به منجلاب میکشاند ولی "امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند"اگه اینطور که شما میگی باشه پس باید منتظر اتفاقاتی شبیه فتنه ی 88 و انتخابات خودمون در آمریکا باشیم....شاید اوباما آخرین رئیس جمهور آمریکا باشه!!!! فیلم 2012 رو یادتونه؟ آخرین رئیس جمهور آمریکا سیاه پوست بود!!!! به نظر من باید منتظر تجزیه و اسقلال ایالت های آمریکا هم باشیم(انشا الله) من فکر نمیکنم. فکر کنم کاری که میخوان انجام بدن در مورد ایرانه. وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد. ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد. |
|||
1 کاربر به دلیل این ارسال از باشما سپاسگزاری کرده است.گمنام |
|
۷-۸-۱۳۹۱, ۰۴:۲۷ عصر
|
|||
|
|||
|
که موفق نمیشن انشاالله.
وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد. ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد. |
|||
1 کاربر به دلیل این ارسال از باشما سپاسگزاری کرده است.گمنام |
|
۱۰-۸-۱۳۹۱, ۰۵:۵۸ عصر
|
|||
|
|||
(۶-۸-۱۳۹۱ ۰۶:۳۳ عصر)behnam70 نوشته شده توسط: ... به نظر من باید منتظر تجزیه و اسقلال ایالت های آمریکا هم باشیم(انشا الله) این دوستمون منو یاد یه موضوعی انداخت. دوستانی که سریال Arrivals رو دیدن اگر یادشون بیاد یه جا حدیثی از حضرت محمد (ص) آورده بود که میگفت : دجال 1 سال و 1 ماه و 1 هفته (شایدم 1 سال و 1 هفته و 1 روز، دقیق یادم نمیاد) حکومت میکنه و وقتی همه رو ضرب در 1000 سال کرد عددهای جالبی به دست اومد. 1 سالش شد 1000 سال که برابر با مدت حکمرانی اروپا به جهان بود، یعنی تقریبا از زمان جنگهای صلیبی دجال اروپا و انگلیس و اینا بوده ! بعد اون 1 ماه رو حدود 83 سال بدست آورد و از سال 1917 که حساب کرد (که یه سال خاصی برای آمریکا بوده (فکر کنم سال استقلال آمریکا)) 83 سال بعدش یعنی سال 2000 بدست اومد که جرج بوش رئیس جمهور آمریکا شد. البته اون 83 به نظر من دقیق نیست بلکه یه کم اینور و اونور تره اما حدود 80 سال هم دجال آمریکا بوده. این 80 سال توی همون دوره ای بوده که امام خمینی (ره) به شدت با آمریکا مخالفت میکردند و اونقدر که از آمریکا بد گفتن از اسرائیل بد نگفتن. اما امروزه به همه ی ما ثابت شده که دجال اسرائیله و دوره ی کوتاهش که حدود 20 تا 30 ساله شروع شده. و این یعنی : 1- دیگه آمریکا قدرتی نداره، و هر کسی هم که بگه قدرت دست آمریکاست فقط ظاهر کارو دیده. 2- ظهور بسیار نزدیکه و دجال داره روزهای (بهتره بگم سالهای) آخر عمرشو میگذرونه. اما اینها چه ربطی به 21 دسامبر 2012 داشتن !؟ والله خودمم نمیدونم، فقط یاد این مسئله افتادم گفتم شاید بتونه بهتون کمکی کنه !!!البته من خودم با تعیین کردن زمان دقیق اینجور چیزها کاملا مخالف ام، اما این حدیثو کاملا قبول دارم و نظرمم اینه که اون 83 سال و 23 سال و اینها هیچکدوم دقیق و درست نیستن، بلکه اعدادی نزدیک به واقعیت و تقریبی اند و دقیقشو فقط خدا و شاید هم معصومین میدونن !!! |
|||
3 کاربر به دلیل این ارسال از Dante سپاسگزاری کرده اند.باشما, MEDIA.s, Matey |
|
۲۶-۸-۱۳۹۱, ۰۴:۵۶ عصر
|
|||
|
|||
|
به نام حضرت تنهایی
اونایی که جو میدن به موضوع لطفا جو ندن به نظرحقیر اصلا حرف زدن درموردشم درست نیست شاید اگه شما هم چیزایی که من از جووناو آدمای تحت جو میدیدم میدیدید همین نظر میدادید. علی علی به قول حضرت امیر
یا دنیا الدنیه...........غری غیری --------------------------------------------------------------------------- دوستان(خانوم یاآقایون سایت) هرکس خواست صدام کنه مصطفی(برگزیده) صدام کنه(بی هیچ پیشوند وپسوندی اعم از خانم وآقا) |
|||
1 کاربر به دلیل این ارسال از شهیدچمران سپاسگزاری کرده است.باشما |
|
۲۷-۸-۱۳۹۱, ۱۲:۰۶ صبح
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
در این رابطه یک وبلاگ به نام 21122012 هست و ادرسش هم http://21122012.blogfa.com/ بهتره یک سری بهش بزنید مطالب قابل توجهی داره
(((اللهم عجل لولیک الفرج)))
|
|||
1 کاربر به دلیل این ارسال از areeiiyan سپاسگزاری کرده است.باشما |
|
۲۹-۸-۱۳۹۱, ۰۴:۱۹ عصر
|
|||
|
|||
|
21 دسامبر 2012 بر اساس پیشگویی اقوام مایا و نوستراداموس آخرین روز دنیا است
21 دسامبر 2012 روز جمعه است (در اسلام امام زمان جمعه ظهور میکند) 21 دسامبر 2012 برابر با شب یلدا است (در زردشت گفته شده که سوشیانت منجی انسانها در شب یلداظهور میکند) 21 دسامبر 2012 بر اساس نظریات عملی دانشمندان پایان مرحله پنجم زندگی زمین است 21 دسامبر 2012 بر اساس گفته های ناسا آغاز اختلالات خورشید برای زمین است و الان حمله اسرائیل به غزه.... نظر شما چیه ؟؟؟؟ وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد. ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد. |
|||
3 کاربر به دلیل این ارسال از باشما سپاسگزاری کرده اند.mohsen-karimi, faateme313, بنت الزهرا |
|
۲۹-۸-۱۳۹۱, ۰۴:۴۳ عصر
|
|||
|
|||
|
دوستان درست است که اسرائیل هیچ غلطی نمیتواند بکند اما این تحولات اخیر و تبلیغات میلیاردی در مورد 21 دسامبر که حدود 2 ساله انجام شده و هنوز ادامه دارد. بنظر من بیدلیل نیست. باید هوشیار باشیم.
وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد. ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد. |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[-]](images/collapse.gif)

والله خودمم نمیدونم،