• WwW.ANTi666.iR تالار گفتمان

• سه روز تاریکی 21 دسامبر2012
    زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۲, ۱۲:۳۲ عصر
    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    نویسنده: ذهن زیبا
    آخرین ارسال: فرمانده
    پاسخ: 97
    بازدید: 10974

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
    • 4 رأی - میانگین امیتازات : 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    سه روز تاریکی 21 دسامبر2012
    ۹-۸-۱۳۹۱, ۱۲:۵۹ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۸-۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ عصر، توسط ذهن زیبا.)
    ارسال: #51
    RE: سه روز تاریکی 21 دسامبر2012
    (۹-۸-۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ عصر)Classic نوشته شده توسط:  
    (۹-۸-۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ صبح)ذهن زیبا نوشته شده توسط:  
    (۹-۸-۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ صبح)mohsen-karimi نوشته شده توسط:  
    سلام -اصلا از این خبرا نیست که کسی نباید روی حرف عضوهای قدیمی حرف بزنه اینجا تالار گفتمانه هرکسی میتوه نظر بده..... -من که ندیدم از این چیزا..... -شاید برخورد تند بعضی ها باعث بشه که کاربرای جدید این فکر رو بکنن... -یاحق

[/font]
    بسم الله الرحمن الرحیم
    درود بر شرفت
    [b]بنده نمیتونم الان بیام در ضمینه تخصص ارتوپدی صحبت کنم چون کسی متوجه نمیشه باید در ابتدا اول آناتومی رو شرح بدم بعد انواع آسیب ها و هر آسیب احتمال اینکه برای تمام عضو ها اتفاق بیافته هست و بعد درمان رو تعریف کنم انواع درمان ها هر آسیب درمانش فرق میکنه اما از اصولی پیروی میکنند! و بعد بحث توانبخشی و اگر آسیب حاد بود جراحی و ....

نمیشه همش رو باهم بیان کنم میشه؟؟ نمیشه
    واسه همین باید پله پله رفت بالا
    اما طرف زود قضاوت میکنه توهین میکنه مسخره میکنه!! رفتار یک شخص نماز خوان و مسلمان اینه واقعا؟؟؟؟
    بنده برایشون حدیث میارم که ائمه و قرآن میفرمایند توهین نکنید مسخره نکنید زود قضاوت نکنید! بعد میگم تو که مسلمونی چرا حرف این عزیزان و بزرگان رو گوش نمیدی؟؟؟ میگه تو لازم نکرده دین منو ببری زیر سوال! تو به من داری توهین میکنی با این حرفت!!!
    بعد بنده خدا HOSNA خانم حالا هرچیزی شده عضو رو نوشته عوض شما باید بیاید مسخره کنید؟؟؟ وقتی این کارا رو مکنید بنده باز در موردتون قضاوت نمیکنم فقط میگم اگر واقعا مسلمونی اینکارا چیه؟؟ این رفتارت ضد سخنان بزرگان ماست!!!

اگه بی ربط میگم بگید!!!! طرف بلد نیست حرف بزنه میخواد امر به معروف و نهی از منکر کنه!!!!! عزیزم امر به معروف و نهی از منکر شرایط و خصوصیات خاص خودشو داره نمیدونی برو حدیث در اینباره بخون تا بدونی!! اگه هم میدونی پس بهش عمل کن!!!!
    [b]
    [b]بنده فقط یکبار عصبی شدم و سر آقای Clasic گفتم اه چرا اینقدر زود قضاوت میکنید و عذر خواهی هم میکنم ازشون چون واقعا همه بدون اینکه مطالب رو کامل بخونن و شناختی از طرف ندارن زود قضاوت میکنند که باز میگم این کار ضد سخنان بزرگان دین ماست!!! [b]
    [b]
    [b]الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ [font=tahoma][b]یا علی

سلام
    من زود قضاوت نکردم
    قصدم یه نکته توضیحی بود فقط
    و البته عذرخواهی هم کردم(بازم اگه از من ناراحت هستید عذر می خوام)
    البته قبول کنید لحن شما هم درست نبود اخوی
    به هر حال
    ببینیم چی پیش میاد ...

بسم الله الرحمن الرحیم

بنده گفتم شما تاج سرید و از شما اصلا نارحت نیستم و از شما هم عذرخواهی میکنم چون شما اینجا نیستید که ببینید چند نفر مسیج زده و زود قضاوت میکنند و واقعا اصلا از این انجمن انتظار اینطو برخوردی نداشتم و اندکی عصبی شدم و متاسفانه در کامنت شما خالیش کردم و واقعا عذرخواهی میکنم چون بجای دست همدیگر را بگیریم داریم دست همدیگر را قطع میکنیم!! به این خاطر عصبی شدم و لحن اه و .. را بردم

انشاالله همه دوستان مانند شما و MOHSEN-KARIMI، عبدالرحمان toofun باشند (چون همه را ندیدیم)

یا علی

بسم الله الرحمن الرحیم هست کلید در گنج حکیم
    مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
    سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
    [-] 2 کاربر به دلیل این ارسال از ذهن زیبا سپاسگزاری کرده اند.
    Hosna, Classic
    ۹-۸-۱۳۹۱, ۰۱:۴۹ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۸-۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ عصر، توسط ذهن زیبا.)
    ارسال: #52
    (۹-۸-۱۳۹۱ ۰۱:۴۴ عصر)sarbaze mahdi نوشته شده توسط:  
    بسم الله الرحمن الرحیم.
    سلام خدمت همگی.
    برادران و خواهران اینجا اعتبار و قدیمی بودن دلیل بر صاحب نظر بودن نیست.اگه کاربری اشتباهی میکنه لطفا به حساب همه نگذارید.
    حقیر به عنوان کوچک ترین کاربر سایت از شما عذر خواهی میکنم.
    ملاک اعتبار و قدیمی بودن نیست.ملاک ایمان تقوا و عمل صالحه و در اینجا صحبت کردن آرام و با منطق و سند بدون توهین به اعتقادات دیگران.
    خیلی از کاربرا دارن این تاپیک رو دنبال میکنن.از داداش ذهن زیبا ممنون که ارسال هاشون باعث بالا رفتن اطلاعات امثال حقیر میشه.
    لطفا از موضوع منحرف نشید.

یا مهدی ادرکنی

بسم الله الرحمن الرحیم.

سلام خدمت شما برادر ارجمند
    اختیار دارید از کسی عصبی و نارحت نیستم و امیدوارم سایر دوستان نیز اینگونه باشد

هیچکس دانای کل نیست، هرکسی در هر زمینه ای مطالعاتی داشته است و باید همه با هم دست در دست هم دهیم و کامل شویم تا بتوانیم دشمن را شکست بدهیم
    باز میگویم هدف اصلی آنان شکستن اتحاد بین مسلمانان است!

انشاالله در مطالب آینده به مباحث چرا مثلث؟ که بسیار مهم است میپردازیم! (شاید بعضی بحث ها برای دوستان تکراری یا آشنا باشد اما یادآوری مهم است! و شاید دوستان دیگر ندانند، کسی که دکتر یا مهندس میشود سالیان سال با الفبای فارسی کار دارد آیا باید از آن خسته شد؟)

فقط خواهشمندم دوستان به این تایپیک پاسخ بدهند تا سطح آمادگی و هوشیاری همدیگر را بهتر بشناسیم!
    http://anti666.ir/forum/showthread.php?tid=18042

با ارزوی موفقیت برای همه دوستان

یا علی

[-] 3 کاربر به دلیل این ارسال از ذهن زیبا سپاسگزاری کرده اند.
    آل یاسین, Matey, Hosna
    ۹-۸-۱۳۹۱, ۰۸:۳۹ عصر
    ارسال: #53
    (۹-۸-۱۳۹۱ ۰۷:۳۲ عصر)اراگون نوشته شده توسط:  
    بسم الله الرحمن الرحیم.
    سلام.

داستان چیه ؟؟ اینا چیه نوشتید دیگه ؟؟ خوارج شدیم ما ؟!
    اگر یک روز آنلاین نشی کلی حرف پشتت میزنن , دوستان عزیز , جدیدها , قدیمی ها , هرچی !! ما مخلص همه ی دوستان مهدوی هستیم , از مدیر سایت گرفته تا کارمند جدید! خواهش می کنم اینجوری حرف نزنید , من واقعا متوجه نمیشم برخی دوستان فقط و فقط دنبال اینن که بگن حق با خودشونه , توی این مسیر هم هرگونه که دوست دارند سخن می گویند!! خوارج!

لطفا پستاتون رو بخونید ؟! مگر ما چی گفتیم که به کارمندای قدیمی حمله کرده اید ؟ حق اظهار نظر هم در پستتون نداریم ؟ چشم دیگه نظر نمی دیم در پست های شما!!

ما همه برای آقا اینجاییم , دوستان مارا , با دشمن صهیونیستی اشتباه گرفته اند!

(۸-۸-۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ عصر)Hosna نوشته شده توسط:  
    (۸-۸-۱۳۹۱ ۰۷:۴۳ عصر)اراگون نوشته شده توسط:  
    بسم الله الرحمن الرحیم.
    سلام.

اول بگم که سبک سخن گفتن خیلی آشناست!!
    دوستان یک بحث خیلی ساده است ،‌لطفا به حاشیه نکشید ، با هم بحث می کنیم ،‌اما همه در یک جبهه ایم.

(۸-۸-۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ صبح)Hosna نوشته شده توسط:  با سلام

من تازه عوض این سایت شدم ... اما یه انتقاد دارم از شما عضوهای قدیمی ...
    تا کی ما باید منبع بدیم ؟ پس کی خودمون میخوایم فکر کنیم و این دوگوله های آکبند شده رو به کار بندازیم ؟ کی ما میشیم منبع بقیه ؟
    واقعا برام جای سواله ؟ فقط مصرف کننده ایم فقططططططططططط!!

دوست گرامی ، منظورتون عضو می باشد دیگه؟‌
    فضای مجازی جایی نیست که ما بدون سند سخن بگوییم ، دلیلش هم این است که فرض کنید ، من بگویم که دکتری علوم سیاسی دارم ، بدون سند !!
    به قولی کی به کی است ؟!
    این فقط یک مثال بود.
    شما وقتی در فضای واقعی (دنیای واقعی) شناخته شده باشی ، می توان به عنوان منبع رویتان حساب باز کرد ، فضای مجازی ....
    مصرف کننده را جالب گفتید ، منظور شما از تولید کننده copy paste کردن از سایتهای غربی است ؟!

(۸-۸-۱۳۹۱ ۱۲:۴۴ صبح)Hosna نوشته شده توسط:  
    نقل قول :
    "یدلالله فوق ایدیهم"

صددرصد کسی نمیتونه جز این بگه ... اما اینم نباشه که این کلمه باعث منفعل شدن و جدی نگرفتن مسائل خاص بشه ... چون این حس رو در من بوجود آوردید با پستتون ، که آقا نمیتونن ، اما آقا جان تا یه حد زیادی تونستن!!

نه اینکه شیطان و دشمن قوی باشه نه ... این ماییم که ضعیفیم ...

این همه هی گفتن بابا ... "یدلالله فوق ایدیهم" ... کی میتونه دیگه به اطراف کعبه دست ببره و نفوذ کنه ؟ ( یادم زمانیکه طرح تجاوز به خانه ی کعبه و اطرافشو میدادن ، یه عده دست روی دست گذاشتن و فقط میگفتن ... [b] "یدلالله فوق ایدیهم" اون از ساختما بزرگ کنار کعبه ، اون هم از ابلیسک هایی که براش حفاظ گذاشتن!!! و این تازه شروعشه :( ) [/b]
    ( چون خدا مستقیم وارد عمل نمیشه ، مگر با واسطه هاش در موارد اینطوری آیا خدا نمیتونست جلوشونو بگیره ؟ صددرصدددددد میتونست ... اما صبرش زیاده :) )
    هی گفتن بابا [b] "یدلالله فوق ایدیهم" .. کی میتونه تو ایرانی که پره از علمای دینی و باطن دار ، نمادهای شیطان پرستی برپا کنه ... دیدید که کردن ...[/b]
    دیدید که خیلی کارای دیگه کردن ...مملکت امام زمان مگر نیست ؟
    پس چرا انقدر پست شده ؟
    خب ضعیفیم ... قبول کنید ... چون زمانیکه با فیلمهای هالیوودی داشتن تلاش میکردن این مملکت رو به گند بکشن گفتین بابا توهم نزنین ، فیلمه !! کاری نمیتونن بکنن ... چرته ... ولی اینم نتیجش !! دیگه از علمی که بهش دست پیدا کردن و تونستن با خلسه ی هیپنوتیزمی ، وارد اذهان و قلوب مردم بشن غافل بودین ...!!! الان اکثر مردم ما مسموم هستن !!
    حالا هم در حد فرضیه و شبه علم هم که شده ، مطالب خاص رو بگیرید ... روش کار کنید ... مثالی از فرضیه هاشونه ، حالا به اشکال مختلف ممکنه رخ بده ...
    [b]یکم ذهنتونو باز بزارید که بتونه فکر کنه سرچ کنه ... آزادش کنید ... خشک بودن تعصب زیاد ، مانع تفکر آزاد و دید برتر میشه ...
    [b]ما هممون از خدا میخوایم نشه ... اما اگر اگر اگر شد ... از قبل استراتژی براش داشته باشیم ...

[b]بد میگم ؟ بدون تفکر .. بدون نقشه ... بدون استراتژی هی بشین بگو [b] "یدلالله فوق ایدیهم" هیچ کاااااااااااری از پیش نمیبری برادر من ... هیچیییییییییییییییی!! خدا از ما عملکرد میخواد ... تلاش و تفکر میخواد ...

[b]

در این بحث هم باید بگم منظور بنده از "یدلالله فوق ایدیهم" آن نیست که شما تفکر کردید ،‌و با تکرارهای بسیار این جمله آن را ....
    سخن من این است که به کار بردن این جملات صحیح نیست : اگر استاد اجازه دهند...
    ما این سخن برادرمان را حقیقت می اندیشیم اما به قول خانوم
    Shahrzad407 درخت هر چه پر بارتر سر به زیر تر...
    قابل توجه که اینها کشفیات نیست !!

===================================================================================
    خب ضعیفیم ... قبول کنید ... چون زمانیکه با فیلمهای هالیوودی داشتن تلاش میکردن این مملکت رو به گند بکشن گفتین بابا توهم نزنین ، فیلمه !! کاری نمیتونن بکنن ... چرته ... ولی اینم نتیجش !! دیگه از علمی که بهش دست پیدا کردن و تونستن با خلسه ی هیپنوتیزمی ، وارد اذهان و قلوب مردم بشن غافل بودین ...!!! الان اکثر مردم ما مسموم هستن !!
    ===================================================================================

اکنون دقیقا چند دقیقه است که تفکر می کنم به این جملتون ،‌اما متوجه نمیشم چه ربطی داشت؟!!!!!
    مسموم را هم فکر کنم بخاطر هوای آلوده باشد!!

مملکت رو به گند بکشن گفتین بابا توهم نزنین ، فیلمه !! کاری نمیتونن بکنن ... چرته ... ولی اینم نتیجش !!

کی گفته الان مملکت ما به گند کشیده شده است ؟!
    ضعف هایی داریم . ولی نه اینی که شما می گویید!!

چون وقت کافی ندارم (مانند قبل) ، بحث ها را فقط تیتر وار گفتم و باز نکردم.

در ضمن واقعا سبک سخن گفتن خیلی آشناست!!

یاعلی

بله منظورم عضو بود ...!!! 1 (4)

سبک سخن گفتن من آشناست ؟! ... خب کاری نداره که ، شما به راحتی میتونی به مدیر سایت ارجاع بدی و آی پی هارو چک و بررسی کنه ... که زیاد فکرتو مشغول نکنی ... چون حوصله ی سروکله زدن سر اینکه خودمو به کسی ثابت کنم ندارم ...
    خب وقتی هنوز به عمق مشکلاتی که تو جامعه ی ما هست پی نبردید ، بایدم از مسموم بودن چیز دیگری برداشت کنید ...

بحثی نیست باشما ...

باز هم میتونید آشنا بودن و نبودن منو با مدیر انجمن چک کنید ... کسی را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است!

باز خداروشکر کسی عمق این فاجعه رو بیان کرد ( پست راز گل سرخ ) ... که جناب آراگون متوجه منظور بنده از مسموم شدن جامعه بشن !! و ربطشو خوبه خوبه خوب متوجه بشن ...!!!

منظور از آشنا بودن سبک سخن این است که گمان می کنم قبلا در این سایت مهدوی بوده اید , همین! (آی پی چک کردن دیگه چیه آخه !! آی پی که راه فرار داره اما چرا باید آی پی تون را چک کنند! )
    .
    شما درست می گویید , ما به عمق مشکلات پی نبرده ایم و درود خدا بر شما دوست گرامی که به آن پی برده اید.
    برای اینکه خاص باشید حتما نباید کسی را به این نحو نقد کنید (بارها گفته ام).

(۹-۸-۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ صبح)Hosna نوشته شده توسط:  
    نقل قول :
    مشکل ما اینه کسی نباید روی حرف عضوای قدیم حرف بزنه

خدا جای حق نشسته است , همه می دانند که اینجا سخن حق سالاری است , نه سخن عضو قدیمی!!
    اصلا مثلا ما که قدیمی میگید شما چه کلی به سر آقا زده ایم ؟
    ما اگر واقعا کارمون درست بود امام انقدر تنها نبود
    !

دقیقا ... تعجب میکنم از این برخورد سربازان امام زمان!!
    تو انجمن های از خدا بی خبرها که عضو میشی ، استقبال میکنن وخوش آمد گویی میکنن هر جا که اولین پست رو بزاری ... ( انجمنهای مختلفی که عقایدشون منحرفه ! )

اینجااااااااا نه تنها مسخرت میکنن!! بلکه تهمت هم بهت میزنن ...

سبک نوشتن آشناست شد تهمت ؟!

این نشون دهنده ی چیه ؟!

اما به اون شیطانی که این جور افراد رو وسوسه میکنه به تهاجمی برخورد کردن نسبت به تازه واردها ، گوشزد میکنم که برای جنگ با تو بلند شدیم ، هر کاری هم بکنی که امثال مارو دور کنی از آگاهی دادن ، کور خوندی ...

سخنی ندارم , راحت تهمت میزنید , خدا از گناهان ما و شما بگذرد , ما گله ای نداریم و حلال می کنیم.

اینجا آخر خطه ... 1 (4)

اعوذبالله من الشیطان الرجیم ...

با جمع بندیتون ما شدیم یاران شیطان , ممنون دوست گرامی.

(۹-۸-۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ صبح)ذهن زیبا نوشته شده توسط:  بسم الله الرحمن الرحیم[/font]فکر کردید خوارج هم کیا بودن؟؟؟ نماز و روزه میخوندن اما یک اصل رو یادشون رفت مسلمونا باید با هم متحد باشن!!! بجا اینکه با هم متحد شن آمدن سوال پیچ کردن سنگ انداختن جلوی پای بقیه و باعث انحرافشون شد!!باشه مشکلی نداره بخواید میریم چون اینجا کلا 10-20 نفر مطالب رو نمیخونن و ..... تشریف دارن!! بعدا چوبشو خودتون میخورید! آخرتی هست میفهمید ;) ما استارت و زدیم اما کسی نخواست مشکل از خودتونه نه من دیگه!!!
    لا اله الا الله حیف نمیشه چیزی بگم چون فردا پس فردا خدا یخمه و میگیره که فلانی چرا اینطور گفتی!!!
    [font=tahoma]یا علی

من فقط یک سوال دارم , اصلا تمام حرف های شما درست , کدام قانون گفته که کسی نباید حرفاتون را نقد کند ؟
    و اگر نقد کرد بشود خوارج ؟

چرا گمان می کنید که فقط شما می دانید و بقیه بوق تشریف دارند ؟!
    واقعا اشتباه کردم همون نقد منصفانه را هم کردم , هرکی مخالف نظر شما باشه دشمن خدا میشه و یار شیطان!
    به شخصه دیگر در تاپیک های شما نظری نخواهم داد.
    موفق باشید.
    یاعلی

بسم الله الرحمن الرحیم

مگه کسی با شما بود؟؟؟ چرا به خودت گرفتی اخوی!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یا با سایر دوستان !!!

فقط یک یادآوری بود که انشاالله تا آخر همه با هم باشیم!! (حتی برای خودم نیز یادآوری بود)

بعد مگه من اصلا به شما حرفی زدم در تایپیک هام؟ به شما هم خیلی احترام گذاشتم + چند دوست دیگر که نام آنان را بردم!

یا علی

۹-۸-۱۳۹۱, ۰۹:۲۷ عصر
    ارسال: #54
    جناب آراگون ...

من بوی نقد کردن از پستهای شما نفهمیدم!! اما اگر من اشتباه کردم معذرت میخوام :)

منظورم از آی پی چک کردن اینه که اگر فکر میکنید من کسی هستم که قبلا هم اینجا بودم ( باور کنید که اینجارو چندروزیه دوستم بهم معرفی کرده !! ) میتونن از رو آی پی چک متوجه بشن که من همونم یا نه !! من خودمم 1 (11) شخص دیگه ای نیستم 1 (28) ... اینجاییم تا اگاه تر شیم و آگاه کنیم ...

امیدوارم در کنار هم تیم خوبی تشکیل بدیم ... 1 (3)

دوستان ... به جون هم نیفتادیم ، اینها نمک زندگیه 1 (4)

مهدیـــــا اگر با آمدن آفتاب بیدار شوم ،
    نمازم قضاست! مرا پیش از طلوعت بیـــــــــــــــــدار کن...
    [-] 1 کاربر به دلیل این ارسال از Hosna سپاسگزاری کرده است.
    ذهن زیبا
    ۹-۸-۱۳۹۱, ۰۹:۳۰ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۸-۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ عصر، توسط SaReBaN.)
    ارسال: #55
    In the name of God
    i read it time after time but it is non sense to me......how can i beleive all the things that are not real at all.
    i'm just into the movies you mentioned
    but
    God thank I have one of those beautiful minds1 (11) i'll expand on it later
    ya allah

از آن بسوختن ما دلت نمی سوزد، کازین سَموم، هنوزت به جان شراری نیست!!!
    یافتن تمامی ارسال های این کاربر
    [-] 1 کاربر به دلیل این ارسال از SaReBaN سپاسگزاری کرده است.
    elinaz
    ۲۰-۸-۱۳۹۱, ۱۰:۴۴ عصر
    ارسال: #56
    Thumbs Up واقعیت سه روز تاریکی 21 دسامبر 2012
    بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: end-of-the-world.jpg]

واقعیت سه روز تاریکی 21 دسامبر 2012

آیا 21 دسامبر 2012 بر اثر 3روز تاریکی دنیا نابود می شود؟

جهان در پایان 2012 تاریک نخواهد شد!

این شایعه به قدری بی منطق و به لحاظ علمی ضعیف است که بعید می دانیم جز عده ای آن را حتی به صورت کامل خوانده باشند! اما آنقدر در فیسبوک و ایمیل ها بازنشر شده که خوانندگان این پیج خواستار توصیحاتی در مورد آن شده اند.

واقعیت چیست؟
    هرکس مختصر سوادی در باب فیزیک و تعریف ابعاد داشته باشد نتیجه لازم را خواهد گرفت! و عجیب است که در برخی نسخه های انگلیسی و کلیه نسخه های ایرانی این شایعه، تاریخ دوروز جابجا شده و از 21 دسامبر به 23 دسامبر رفته!
    عده ای این شایعه را مرتبط به پیش بینی مایاها می دانند، آنچه لازم است در مورد تقویم مایاها بدانیم:

تقویم مایایی به لحاظ علمی جالب و منحصر بفرد است. سال مبدأ در شمارش طویل مایایی در «0.0.0.0.0» آغاز می شود. هر صفر از 0-19 تغییر می کند که هرکدام نشاندهنده ی روزهای مایایی است. پیش بینی مایایی تماماً بر این اساس است که هنگامی که شمارش بلند تقویم مایایی تمام شود، اتفاق بدی بوقوع خواهد پیوست. متخصصین تقویم مایا از هر دو عدد 13 و 20 استفاده می کنند. طبق نظر ایشان پایان این دوره می تواند در 13.0.0.0.0 روی دهد. و این تاریخ برابر با 5126 سال است. این شمارش بلند دوره در 0.0.0.0.0 آغاز شده است که عده ای معتقدند مطابق با 3114 پیش از میلاد می شود. شمارش طویل دوره ی مایاها در 5126 سال بعد از این تاریخ یعنی در سال 2012 به پایان می رسد. یعنی مایاها تاریخ پایان دنیا را پایان تاریخ خودشان تعریف کرده اند چون عملاً قادر به تعریف آن نبودند! (که صد البته دو روز قبل از تاریکی دنیا در این شایعه ایرانی است!)

اما مقامات ناسا آن را در لینکی در یوتیوب و همینطور در سایت خودشان رد کرده اند.
    لینک فیلم و توضیحات آن:
    http://www.universetoday.com/44793/2012-nasas-scientific-reality-check/

دلایل سایت Snopes را ببینید:

http://www.snopes.com/science/astronomy/blackout.asp

سایت دیگری هم که در زمینه شایعات کار میکند این موضوع را پوشش داده:

http://urbanlegends.about.com/od/errata/ss/Nasa-Predicts-Total-Blackout-Dec-2012.htm

لینک ناسا:
    http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012-alignment.html

همشهری آنلاین هم ترجمه ای از این مقاله ارائه داده که ترجمه نسبتاً خوبی است:

http://hamshahrionline.ir/details/184562

خلاصه مقاله: شایعات هم‌ترازی زمین در سال 2012، دو پدیده نجومی را با موقعیت خورشید در مرکز کهکشانی در تاریخ 21 دسامبر 2012، همزمان با انقلاب زمستانی در نیم‌کره شمالی، به یکدیگر ربط داده و پدیده‌ای جدید را خلق کرده که در علم نجوم و ستاره‌شناسی هیچ مفهومی ندارد. در 21 دسامبر 2012،‌ خورشید در موقعیت 6.6 درجه شمال مرکز کهکشانی قرار خواهد گرفت،‌ این فاصله‌ای‌است که به نظر می‌آید به اندازه ابعاد 13 ماه کامل باشد.

بر این اساس گفته می‌شود این رویداد نجومی و ورود خورشید به درون شکاف تاریک به نوعی پیش‌گویی یک فاجعه به شمار رفته و یا این تصور غلط را به وجود می‌آورد که خورشید و زمین با سیاه‌چاله‌ای که در مرکز کهکشان قرار گرفته هم‌تراز شده و به همین خاطر کشش گرانشی سهمگینی بر روی زمین وارد خواهد آمد و یا دیگر رویداد‌های عجیب و غریب، نظیر تاریکی سه روزه زمین رخ خواهد داد.

اولین مدرک علیه این نظریه این است که انقلاب زمستانی یا تابستانی به خودی خود با هیچ یک از حرکات ستاره‌ها و یا هیچ جرم دیگری در جهان در ارتباط نیست،‌ این رویداد تنها نشانگر دور و نزدیک شدن خورشید به قطب‌های زمین است.{شکل قرارگیری زمین نسبت به خورشید بر اساس زاویه خاص محور گردش زمین} دوم اینکه زمین در محدوده تاثیرات شدید گرانشی سیاه‌چاله مرکزی کهکشان قرار ندارد زیرا تاثیرات گرانشی با دورتر شدن از سیاه‌چاله کاهش پیدا می‌کنند.

مورد دیگر این است که خورشید در 21 دسامبر هرسال وارد بخشی از آسمان می‌شود که در تصرف شکاف تاریک قرار دارد. بنابر‌این امسال ورود خورشید به این محدوده از جهان {مثل هرسال} همان تاثیرات مخرب و هراسناکی را در پی خواهد داشت که سال گذشته شاهد آن بودید. {توفان های ناشی از شرایط جوی} در واقع هیچ‌پدیده غیر عادی که با وقوع هم‌ترازی زمین و خورشید و صفحه میانی کهکشان در ارتباط باشد در روز‌های 21 تا 23 دسامبر رخ نخواهد داد، و اگر فاجعه‌ای طبیعی نیز در این روزها رخ دهد، ارتباطی با موقعیت خورشید و زمین {یا پیش بینی مایاها} ندارد.

اما برای کسانی که آن را با سیاره یا ستاره ای به نام "نیبیرو" مرتبط می دانند باید گفت چنین جرم فضایی وجود خارجی ندارد! سایت آسمان زمین را ببینید:

http://earthsky.org/space/planet-nibiru-is-not-real

سوالات متداول در این باب:

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20110107125418AAt8qxX

---------------------
    حال میخواهیم از دید دیگری به آن نگاه کنیم!

بهتر است نگاهی به سالهای 2006 و 2009 بیاندازیم!

اگر خوب به این دو تاریخ دقت کنید مشاهده میکنید در هرکدام از این دو سال فیلم های با عنوان "پایان دنیا" ساخته شده است! و جالب است بدانید اتفاقات جالبی در این 2سال رخ داده است که ما فقط یک اتفاق آنرا دیده ایم! وما بقی را مردم آمریکا دیدند!

در سال 2006 اسرائیل به لبنان حمله کرد! که در میان ما (مسلمانان) کاملا صدا کرد و تمام افکارمان را به خود جلب کرد!!! اما جالب است بدانید در همین سال 18روز بعد از این جنگ در آمریکا یک جنگ نرم (روانی) علیه اسلام رخ داد! چه جنگی؟ یک کتابی با مباحثی درباره اهانت به اسلام منتشر شد! (نام کتاب را در مطالب بعد خواهم آورد)

در سال 2008 نیز اسرائیل به غزه حمله کرد! و در سال 2009 به اتمام رسید! و بار دیگر تمام افکار مسلمانان جهان را به خود جلب کار! و باز در آمریکا جنگ نرم دیگری رخ داد! بله جلد دوم همان کتاب منتشر شد!!!! (و جالب است بدانید جلد دوم آن در سال 2008 شروع به نوشتن آن کرد و چند روز قبل از اتمام جنگ منتشر شد)

و جالب تر از آن در سال 2011 نیز در میان مسلمانان جهان جنگی رخ داد (یمن، لیبی و ...) که دوباره تمام افکار مردم مسلمان را به خود جلب کرد! و اینبار در آمریکا یک جنگ نرم دیگر رخ داد! نویسنده آن کتاب و یک شخص دیگر که درباره مذاهب صحبت میکند در یک برنامه که از شبکه FOX پخش شد با اسلام برخورد کردند!!

اما در سال 2012 چه اتفاقاتی افتاد؟

یکی از اصلیترین آنان که استارت دشمنی با خداوند متعال بود ساخت برج ساعت در مکه است!!! ( که این خود یک مبحث جداگانه ای دارد که انشاالله به آن میپردازم)

و سایر حوادثی که با اسلام مخالفت و دشمنی کردند!

اما یکی دیگر از اصلیترین وقایع 2012 همان 21 دسامبر میباشد! به گفته ی تقویم مایا قرار است 3روز جهان تاریک شود! و عده ی زیادی بمیرند! یا مانند فیلم 2012 سیلی بیاید و جهان در 3روز نابود شود بجز عده ی خاصی!! آیا واقعا اینگونه است؟ خیر عزیزان! وقتی این اتفاق رخ خواهد افتاد و مردم نابود میشوند زمانیست که جنگ میان خیر و شر به اتمام برسد و مردم میمیرند و دوباره زنده خواهند شد!، اما آن روز 21 دسامبر 2012 نمیباشد! (البته این خود یک هدف دیگر است که ماها این اصلی که گفتم را فراموش کنیم! کمرگن شدن اعتقاداتمون!)

برادران و خواهران گرامی بزرگترین دشمن انسان ترس است!!!!! آنها میخواهند ترس را در میان مردم راه بیاندازند! و ضعیف شوند!

بهتر است به یک حادثه بسیار عجیبی که در 10روز پیش رخ داد اشاره کنم!

بله حمله موجودات فضایی به مکزیک! این اتفاق باعث ترس عجیبی در میان غرب شد! این حادثه تمامی افکار مردم غرب را به خود جلب کرد! طوری که ایران به آن اشاره نکرد! بله نکته همینجاست!!!! آنها میخواهند عملیاتی که در 3تاریخ فوق به آن اشاره کردم را برعکس کنند! اینبار میخواهند یک جنگ سخت در غرب راه بیاندازند که افکار مردم جهان به آن قسمت جلب شود و در میان کشورهای مسلمان یک جنگ نرم عظیمی رخ دهند!!!!! که ما آنرا با چشمان خود میبینیم:

1- به انحراف کشیده شدن عبدالله هاشم در سریال ظهور کرده 2! که خیلی از برادران و خواهران شیعه و سنی منحرف شدند!

2- انفجارات اخیر در عربستان!!! که هنوز علت اصلی آن مشخص نشده است!

3- مباحث سیاسی بین مسئولین کشور! (که رهبر فرمودند هرکس ادامه دهد خائن میباشد!)

4- شبهه افکنی شبکه های وهابی پیش از آغاز محرم/ افسانه تشنگی علی اصغر(ع)

و .....

در 21دسامبر 2012 درغرب قرار است اتفاقاتی شبیه به حملات موجودات فضایی به آمریکا، مشاهده کردن حوادث عجیبی که با موجودات فضایی ارتباط داشته باشد! و بلاهای طبیعی!! که چند روز پیش طوفان آمریکا را مشاهده کردیم! و بیشتر خواهد شد! و در خاورمیانه بخوصوص کشور عزیزمان مباحث مذهبی و سیاسی رخ خواهد افتاد! فتنه ای بسیار عظیم و خطرناک! پس آگاه باشیم شاید در 21 دسامبر فتنه را علنن مشاهده نکنیم اما بدانین استارتش را خواهند زد! و در مدتی بعد بویش بلند میشود!!!!!

پس آگاه باشید و گول نخورید عزیزان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگر یادتان باشد در سالهای پیش فتنه ای میان آقایان x و y رخ داد!!!! و قرار است اینبار x با z باشد! پس آگاه باشید! و هوشیار!!! به سرعت هر مبحثی را دیدید باور نکنید!!! خوب بر روی آن تحقیق کنید تفکر کنید و بعد جواب دهید!!!!!

آگاه باشید فتنه ای در راه است

100% درصد مبحث بعدی "پیش بینی" و فرمایش رسول خدا (ص) که فرمودند: "دینه خدا تکه تکه خواهد شد" را پیگیری کنید!!

ذهن زیبا.م.م

[-] 5 کاربر به دلیل این ارسال از ذهن زیبا سپاسگزاری کرده اند.
    p30.morteza, Classic, Hosna, والعصر, jc313
    ۲۰-۸-۱۳۹۱, ۱۱:۰۹ عصر
    ارسال: #57
    RE: واقعیت سه روز تاریکی 21 دسامبر 2012
    نقل قول:
    برادران و خواهران گرامی بزرگترین دشمن انسان ترس است!!!!! آنها میخواهند ترس را در میان مردم راه بیاندازند! و ضعیف شوند!
    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    شما چرا به این مباحث پوچ دامن می زنید؟؟؟
    یادمه یه جا شنیدم دشمن شایعه رو شروع می کنه و آدم نادان پخشش میکنه!!!
    هدف شما از این همه مبحث راجب 2012 چیه؟؟/
    حرف منطقی می خوام
    یا الله

[-] 4 کاربر به دلیل این ارسال از SaReBaN سپاسگزاری کرده اند.
    elinaz, آل یاسین, Classic, پرنيان
    ۲۰-۸-۱۳۹۱, ۱۱:۱۶ عصر
    ارسال: #58
    (۲۰-۸-۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ عصر)SaReBaN نوشته شده توسط:  
    حرف منطقی می خوام

بسم الله الرحمن الرحیم.
    سلام.

هر کس هر مطلبی که منافاتی با اسلام نداشته باشه می توانه بنویسه ، شما هم اگر نقدی دارید ، با سند گفته های ایشان را تکذیب کنید ، نه اینکه مثال انسان نادان را بزنید.

بنده به هیچ وجه سال 2012 و اتفاقات آن را تایید نمی کنم و اعتقاد دارم که تماما کذب و دروغ است ، اما این نحوه سخن گفتن شما را هم نمی پسندم.

یاعلی

[تصویر: peyrovan.gif]
    [-] 4 کاربر به دلیل این ارسال از والعصر سپاسگزاری کرده اند.
    سید حسین, Classic, Hosna, پرنيان
    ۲۰-۸-۱۳۹۱, ۱۱:۲۳ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-۸-۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ عصر، توسط Hosna.)
    ارسال: #59
    (۲۰-۸-۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ عصر)SaReBaN نوشته شده توسط:  
    نقل قول:
    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    هدف شما از این همه مبحث راجب 2012 چیه؟؟/
    حرف منطقی می خوام
    یا الله

حرف منطقی رو در مقابل حرف منطقی بخواید ...
    ایشون مبحثی رو مطرح کردن که سوال خیلیاست ... پس چرا بررسیش نکنیم و با دلیل ردش نکنیم ؟
    چطوری دم از منطق میزنید اما حال و حوصله ی به کار بردن منطق رو ندارید ؟

نادان کسی نیست که موضوعی رو مطرح میکنه و پیرامونش بحث میکنه ، نادان کسیه که چشم بسته چیزی رو رد میکنه و حاضر به دلیل آوردن نیست ...

مهدیـــــا اگر با آمدن آفتاب بیدار شوم ،
    نمازم قضاست! مرا پیش از طلوعت بیـــــــــــــــــدار کن...
    [-] 2 کاربر به دلیل این ارسال از Hosna سپاسگزاری کرده اند.
    ذهن زیبا, Classic
    ۲۰-۸-۱۳۹۱, ۱۱:۲۶ عصر
    ارسال: #60
    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    وقتی ی تاپیکی مدام به زبانهای مختلف مطرح میشه،چه هدفی داره؟؟
    آقای ذهن زیبا من از خودتون جواب می خوام
    راجع به 2012 و شایعاتش هم اونقد بلدم که حرف بزنم
    یا الله

[-] 3 کاربر به دلیل این ارسال از SaReBaN سپاسگزاری کرده اند.
    elinaz, آل یاسین, پرنيان
    ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

تماس با ما | WwW.ANTi666.iR تالار گفتمان | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | Mobile Version | پیوند سایتی RSS