| سه روز تاریکی 21 دسامبر2012 زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۲, ۱۲:۳۲ عصر |
||||||||
|
|
|
سه روز تاریکی 21 دسامبر2012
|
|
۹-۸-۱۳۹۱, ۱۲:۵۹ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۸-۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ عصر، توسط ذهن زیبا.)
|
|||
|
|||
RE: سه روز تاریکی 21 دسامبر2012
(۹-۸-۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ عصر)Classic نوشته شده توسط: (۹-۸-۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ صبح)ذهن زیبا نوشته شده توسط: (۹-۸-۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ صبح)mohsen-karimi نوشته شده توسط: سلام -اصلا از این خبرا نیست که کسی نباید روی حرف عضوهای قدیمی حرف بزنه اینجا تالار گفتمانه هرکسی میتوه نظر بده..... -من که ندیدم از این چیزا..... -شاید برخورد تند بعضی ها باعث بشه که کاربرای جدید این فکر رو بکنن... -یاحق [/font] بسم الله الرحمن الرحیم درود بر شرفت
[b]بنده نمیتونم الان بیام در ضمینه تخصص ارتوپدی صحبت کنم چون کسی متوجه نمیشه باید در ابتدا اول آناتومی رو شرح بدم بعد انواع آسیب ها و هر آسیب احتمال اینکه برای تمام عضو ها اتفاق بیافته هست و بعد درمان رو تعریف کنم انواع درمان ها هر آسیب درمانش فرق میکنه اما از اصولی پیروی میکنند! و بعد بحث توانبخشی و اگر آسیب حاد بود جراحی و .... نمیشه همش رو باهم بیان کنم میشه؟؟ نمیشه واسه همین باید پله پله رفت بالا اما طرف زود قضاوت میکنه توهین میکنه مسخره میکنه!! رفتار یک شخص نماز خوان و مسلمان اینه واقعا؟؟؟؟ بنده برایشون حدیث میارم که ائمه و قرآن میفرمایند توهین نکنید مسخره نکنید زود قضاوت نکنید! بعد میگم تو که مسلمونی چرا حرف این عزیزان و بزرگان رو گوش نمیدی؟؟؟ میگه تو لازم نکرده دین منو ببری زیر سوال! تو به من داری توهین میکنی با این حرفت!!! بعد بنده خدا HOSNA خانم حالا هرچیزی شده عضو رو نوشته عوض شما باید بیاید مسخره کنید؟؟؟ وقتی این کارا رو مکنید بنده باز در موردتون قضاوت نمیکنم فقط میگم اگر واقعا مسلمونی اینکارا چیه؟؟ این رفتارت ضد سخنان بزرگان ماست!!! اگه بی ربط میگم بگید!!!! طرف بلد نیست حرف بزنه میخواد امر به معروف و نهی از منکر کنه!!!!! عزیزم امر به معروف و نهی از منکر شرایط و خصوصیات خاص خودشو داره نمیدونی برو حدیث در اینباره بخون تا بدونی!! اگه هم میدونی پس بهش عمل کن!!!! [b] [b]بنده فقط یکبار عصبی شدم و سر آقای Clasic گفتم اه چرا اینقدر زود قضاوت میکنید و عذر خواهی هم میکنم ازشون چون واقعا همه بدون اینکه مطالب رو کامل بخونن و شناختی از طرف ندارن زود قضاوت میکنند که باز میگم این کار ضد سخنان بزرگان دین ماست!!! [b] [b] [b]الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ [font=tahoma][b]یا علی سلام من زود قضاوت نکردم قصدم یه نکته توضیحی بود فقط و البته عذرخواهی هم کردم(بازم اگه از من ناراحت هستید عذر می خوام) البته قبول کنید لحن شما هم درست نبود اخوی به هر حال ببینیم چی پیش میاد ... بسم الله الرحمن الرحیم بنده گفتم شما تاج سرید و از شما اصلا نارحت نیستم و از شما هم عذرخواهی میکنم چون شما اینجا نیستید که ببینید چند نفر مسیج زده و زود قضاوت میکنند و واقعا اصلا از این انجمن انتظار اینطو برخوردی نداشتم و اندکی عصبی شدم و متاسفانه در کامنت شما خالیش کردم و واقعا عذرخواهی میکنم چون بجای دست همدیگر را بگیریم داریم دست همدیگر را قطع میکنیم!! به این خاطر عصبی شدم و لحن اه و .. را بردم انشاالله همه دوستان مانند شما و MOHSEN-KARIMI، عبدالرحمان toofun باشند (چون همه را ندیدیم) یا علی بسم الله الرحمن الرحیم ♥ هست کلید در گنج حکیم |
|||
2 کاربر به دلیل این ارسال از ذهن زیبا سپاسگزاری کرده اند.Hosna, Classic |
|
۹-۸-۱۳۹۱, ۰۱:۴۹ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۸-۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ عصر، توسط ذهن زیبا.)
|
|||
|
|||
(۹-۸-۱۳۹۱ ۰۱:۴۴ عصر)sarbaze mahdi نوشته شده توسط: بسم الله الرحمن الرحیم. سلام خدمت همگی. برادران و خواهران اینجا اعتبار و قدیمی بودن دلیل بر صاحب نظر بودن نیست.اگه کاربری اشتباهی میکنه لطفا به حساب همه نگذارید. حقیر به عنوان کوچک ترین کاربر سایت از شما عذر خواهی میکنم. ملاک اعتبار و قدیمی بودن نیست.ملاک ایمان تقوا و عمل صالحه و در اینجا صحبت کردن آرام و با منطق و سند بدون توهین به اعتقادات دیگران. خیلی از کاربرا دارن این تاپیک رو دنبال میکنن.از داداش ذهن زیبا ممنون که ارسال هاشون باعث بالا رفتن اطلاعات امثال حقیر میشه. لطفا از موضوع منحرف نشید. یا مهدی ادرکنی بسم الله الرحمن الرحیم. سلام خدمت شما برادر ارجمند اختیار دارید از کسی عصبی و نارحت نیستم و امیدوارم سایر دوستان نیز اینگونه باشد هیچکس دانای کل نیست، هرکسی در هر زمینه ای مطالعاتی داشته است و باید همه با هم دست در دست هم دهیم و کامل شویم تا بتوانیم دشمن را شکست بدهیم باز میگویم هدف اصلی آنان شکستن اتحاد بین مسلمانان است! انشاالله در مطالب آینده به مباحث چرا مثلث؟ که بسیار مهم است میپردازیم! (شاید بعضی بحث ها برای دوستان تکراری یا آشنا باشد اما یادآوری مهم است! و شاید دوستان دیگر ندانند، کسی که دکتر یا مهندس میشود سالیان سال با الفبای فارسی کار دارد آیا باید از آن خسته شد؟) فقط خواهشمندم دوستان به این تایپیک پاسخ بدهند تا سطح آمادگی و هوشیاری همدیگر را بهتر بشناسیم! http://anti666.ir/forum/showthread.php?tid=18042 با ارزوی موفقیت برای همه دوستان یا علی بسم الله الرحمن الرحیم ♥ هست کلید در گنج حکیم |
|||
3 کاربر به دلیل این ارسال از ذهن زیبا سپاسگزاری کرده اند.آل یاسین, Matey, Hosna |
|
۹-۸-۱۳۹۱, ۰۸:۳۹ عصر
|
|||
|
|||
(۹-۸-۱۳۹۱ ۰۷:۳۲ عصر)اراگون نوشته شده توسط: بسم الله الرحمن الرحیم مگه کسی با شما بود؟؟؟ چرا به خودت گرفتی اخوی!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یا با سایر دوستان !!! فقط یک یادآوری بود که انشاالله تا آخر همه با هم باشیم!! (حتی برای خودم نیز یادآوری بود) بعد مگه من اصلا به شما حرفی زدم در تایپیک هام؟ به شما هم خیلی احترام گذاشتم + چند دوست دیگر که نام آنان را بردم! یا علی بسم الله الرحمن الرحیم ♥ هست کلید در گنج حکیم |
|||
|
۹-۸-۱۳۹۱, ۰۹:۲۷ عصر
|
|||
|
|||
|
جناب آراگون ...
من بوی نقد کردن از پستهای شما نفهمیدم!! اما اگر من اشتباه کردم معذرت میخوام :) منظورم از آی پی چک کردن اینه که اگر فکر میکنید من کسی هستم که قبلا هم اینجا بودم ( باور کنید که اینجارو چندروزیه دوستم بهم معرفی کرده !! ) میتونن از رو آی پی چک متوجه بشن که من همونم یا نه !! من خودمم شخص دیگه ای نیستم ... اینجاییم تا اگاه تر شیم و آگاه کنیم ...امیدوارم در کنار هم تیم خوبی تشکیل بدیم ... ![]() دوستان ... به جون هم نیفتادیم ، اینها نمک زندگیه ![]() مهدیـــــا اگر با آمدن آفتاب بیدار شوم ، نمازم قضاست! مرا پیش از طلوعت بیـــــــــــــــــدار کن... |
|||
1 کاربر به دلیل این ارسال از Hosna سپاسگزاری کرده است.ذهن زیبا |
|
۹-۸-۱۳۹۱, ۰۹:۳۰ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۸-۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ عصر، توسط SaReBaN.)
|
|||
|
|||
|
In the name of God i read it time after time but it is non sense to me......how can i beleive all the things that are not real at all. i'm just into the movies you mentioned but
God thank I have one of those beautiful minds i'll expand on it laterya allah از آن بسوختن ما دلت نمی سوزد، کازین سَموم، هنوزت به جان شراری نیست!!! |
|||
1 کاربر به دلیل این ارسال از SaReBaN سپاسگزاری کرده است.elinaz |
|
۲۰-۸-۱۳۹۱, ۱۰:۴۴ عصر
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() واقعیت سه روز تاریکی 21 دسامبر 2012 آیا 21 دسامبر 2012 بر اثر 3روز تاریکی دنیا نابود می شود؟ جهان در پایان 2012 تاریک نخواهد شد! این شایعه به قدری بی منطق و به لحاظ علمی ضعیف است که بعید می دانیم جز عده ای آن را حتی به صورت کامل خوانده باشند! اما آنقدر در فیسبوک و ایمیل ها بازنشر شده که خوانندگان این پیج خواستار توصیحاتی در مورد آن شده اند. واقعیت چیست؟ هرکس مختصر سوادی در باب فیزیک و تعریف ابعاد داشته باشد نتیجه لازم را خواهد گرفت! و عجیب است که در برخی نسخه های انگلیسی و کلیه نسخه های ایرانی این شایعه، تاریخ دوروز جابجا شده و از 21 دسامبر به 23 دسامبر رفته! عده ای این شایعه را مرتبط به پیش بینی مایاها می دانند، آنچه لازم است در مورد تقویم مایاها بدانیم: تقویم مایایی به لحاظ علمی جالب و منحصر بفرد است. سال مبدأ در شمارش طویل مایایی در «0.0.0.0.0» آغاز می شود. هر صفر از 0-19 تغییر می کند که هرکدام نشاندهنده ی روزهای مایایی است. پیش بینی مایایی تماماً بر این اساس است که هنگامی که شمارش بلند تقویم مایایی تمام شود، اتفاق بدی بوقوع خواهد پیوست. متخصصین تقویم مایا از هر دو عدد 13 و 20 استفاده می کنند. طبق نظر ایشان پایان این دوره می تواند در 13.0.0.0.0 روی دهد. و این تاریخ برابر با 5126 سال است. این شمارش بلند دوره در 0.0.0.0.0 آغاز شده است که عده ای معتقدند مطابق با 3114 پیش از میلاد می شود. شمارش طویل دوره ی مایاها در 5126 سال بعد از این تاریخ یعنی در سال 2012 به پایان می رسد. یعنی مایاها تاریخ پایان دنیا را پایان تاریخ خودشان تعریف کرده اند چون عملاً قادر به تعریف آن نبودند! (که صد البته دو روز قبل از تاریکی دنیا در این شایعه ایرانی است!) اما مقامات ناسا آن را در لینکی در یوتیوب و همینطور در سایت خودشان رد کرده اند. لینک فیلم و توضیحات آن: http://www.universetoday.com/44793/2012-nasas-scientific-reality-check/ دلایل سایت Snopes را ببینید: http://www.snopes.com/science/astronomy/blackout.asp سایت دیگری هم که در زمینه شایعات کار میکند این موضوع را پوشش داده: http://urbanlegends.about.com/od/errata/ss/Nasa-Predicts-Total-Blackout-Dec-2012.htm لینک ناسا: http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012-alignment.html همشهری آنلاین هم ترجمه ای از این مقاله ارائه داده که ترجمه نسبتاً خوبی است: http://hamshahrionline.ir/details/184562 خلاصه مقاله: شایعات همترازی زمین در سال 2012، دو پدیده نجومی را با موقعیت خورشید در مرکز کهکشانی در تاریخ 21 دسامبر 2012، همزمان با انقلاب زمستانی در نیمکره شمالی، به یکدیگر ربط داده و پدیدهای جدید را خلق کرده که در علم نجوم و ستارهشناسی هیچ مفهومی ندارد. در 21 دسامبر 2012، خورشید در موقعیت 6.6 درجه شمال مرکز کهکشانی قرار خواهد گرفت، این فاصلهایاست که به نظر میآید به اندازه ابعاد 13 ماه کامل باشد. بر این اساس گفته میشود این رویداد نجومی و ورود خورشید به درون شکاف تاریک به نوعی پیشگویی یک فاجعه به شمار رفته و یا این تصور غلط را به وجود میآورد که خورشید و زمین با سیاهچالهای که در مرکز کهکشان قرار گرفته همتراز شده و به همین خاطر کشش گرانشی سهمگینی بر روی زمین وارد خواهد آمد و یا دیگر رویدادهای عجیب و غریب، نظیر تاریکی سه روزه زمین رخ خواهد داد. اولین مدرک علیه این نظریه این است که انقلاب زمستانی یا تابستانی به خودی خود با هیچ یک از حرکات ستارهها و یا هیچ جرم دیگری در جهان در ارتباط نیست، این رویداد تنها نشانگر دور و نزدیک شدن خورشید به قطبهای زمین است.{شکل قرارگیری زمین نسبت به خورشید بر اساس زاویه خاص محور گردش زمین} دوم اینکه زمین در محدوده تاثیرات شدید گرانشی سیاهچاله مرکزی کهکشان قرار ندارد زیرا تاثیرات گرانشی با دورتر شدن از سیاهچاله کاهش پیدا میکنند. مورد دیگر این است که خورشید در 21 دسامبر هرسال وارد بخشی از آسمان میشود که در تصرف شکاف تاریک قرار دارد. بنابراین امسال ورود خورشید به این محدوده از جهان {مثل هرسال} همان تاثیرات مخرب و هراسناکی را در پی خواهد داشت که سال گذشته شاهد آن بودید. {توفان های ناشی از شرایط جوی} در واقع هیچپدیده غیر عادی که با وقوع همترازی زمین و خورشید و صفحه میانی کهکشان در ارتباط باشد در روزهای 21 تا 23 دسامبر رخ نخواهد داد، و اگر فاجعهای طبیعی نیز در این روزها رخ دهد، ارتباطی با موقعیت خورشید و زمین {یا پیش بینی مایاها} ندارد. اما برای کسانی که آن را با سیاره یا ستاره ای به نام "نیبیرو" مرتبط می دانند باید گفت چنین جرم فضایی وجود خارجی ندارد! سایت آسمان زمین را ببینید: http://earthsky.org/space/planet-nibiru-is-not-real سوالات متداول در این باب: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20110107125418AAt8qxX --------------------- حال میخواهیم از دید دیگری به آن نگاه کنیم! بهتر است نگاهی به سالهای 2006 و 2009 بیاندازیم! اگر خوب به این دو تاریخ دقت کنید مشاهده میکنید در هرکدام از این دو سال فیلم های با عنوان "پایان دنیا" ساخته شده است! و جالب است بدانید اتفاقات جالبی در این 2سال رخ داده است که ما فقط یک اتفاق آنرا دیده ایم! وما بقی را مردم آمریکا دیدند! در سال 2006 اسرائیل به لبنان حمله کرد! که در میان ما (مسلمانان) کاملا صدا کرد و تمام افکارمان را به خود جلب کرد!!! اما جالب است بدانید در همین سال 18روز بعد از این جنگ در آمریکا یک جنگ نرم (روانی) علیه اسلام رخ داد! چه جنگی؟ یک کتابی با مباحثی درباره اهانت به اسلام منتشر شد! (نام کتاب را در مطالب بعد خواهم آورد) در سال 2008 نیز اسرائیل به غزه حمله کرد! و در سال 2009 به اتمام رسید! و بار دیگر تمام افکار مسلمانان جهان را به خود جلب کار! و باز در آمریکا جنگ نرم دیگری رخ داد! بله جلد دوم همان کتاب منتشر شد!!!! (و جالب است بدانید جلد دوم آن در سال 2008 شروع به نوشتن آن کرد و چند روز قبل از اتمام جنگ منتشر شد) و جالب تر از آن در سال 2011 نیز در میان مسلمانان جهان جنگی رخ داد (یمن، لیبی و ...) که دوباره تمام افکار مردم مسلمان را به خود جلب کرد! و اینبار در آمریکا یک جنگ نرم دیگر رخ داد! نویسنده آن کتاب و یک شخص دیگر که درباره مذاهب صحبت میکند در یک برنامه که از شبکه FOX پخش شد با اسلام برخورد کردند!! اما در سال 2012 چه اتفاقاتی افتاد؟ یکی از اصلیترین آنان که استارت دشمنی با خداوند متعال بود ساخت برج ساعت در مکه است!!! ( که این خود یک مبحث جداگانه ای دارد که انشاالله به آن میپردازم) و سایر حوادثی که با اسلام مخالفت و دشمنی کردند! اما یکی دیگر از اصلیترین وقایع 2012 همان 21 دسامبر میباشد! به گفته ی تقویم مایا قرار است 3روز جهان تاریک شود! و عده ی زیادی بمیرند! یا مانند فیلم 2012 سیلی بیاید و جهان در 3روز نابود شود بجز عده ی خاصی!! آیا واقعا اینگونه است؟ خیر عزیزان! وقتی این اتفاق رخ خواهد افتاد و مردم نابود میشوند زمانیست که جنگ میان خیر و شر به اتمام برسد و مردم میمیرند و دوباره زنده خواهند شد!، اما آن روز 21 دسامبر 2012 نمیباشد! (البته این خود یک هدف دیگر است که ماها این اصلی که گفتم را فراموش کنیم! کمرگن شدن اعتقاداتمون!) برادران و خواهران گرامی بزرگترین دشمن انسان ترس است!!!!! آنها میخواهند ترس را در میان مردم راه بیاندازند! و ضعیف شوند! بهتر است به یک حادثه بسیار عجیبی که در 10روز پیش رخ داد اشاره کنم! بله حمله موجودات فضایی به مکزیک! این اتفاق باعث ترس عجیبی در میان غرب شد! این حادثه تمامی افکار مردم غرب را به خود جلب کرد! طوری که ایران به آن اشاره نکرد! بله نکته همینجاست!!!! آنها میخواهند عملیاتی که در 3تاریخ فوق به آن اشاره کردم را برعکس کنند! اینبار میخواهند یک جنگ سخت در غرب راه بیاندازند که افکار مردم جهان به آن قسمت جلب شود و در میان کشورهای مسلمان یک جنگ نرم عظیمی رخ دهند!!!!! که ما آنرا با چشمان خود میبینیم: 1- به انحراف کشیده شدن عبدالله هاشم در سریال ظهور کرده 2! که خیلی از برادران و خواهران شیعه و سنی منحرف شدند! 2- انفجارات اخیر در عربستان!!! که هنوز علت اصلی آن مشخص نشده است! 3- مباحث سیاسی بین مسئولین کشور! (که رهبر فرمودند هرکس ادامه دهد خائن میباشد!) 4- شبهه افکنی شبکه های وهابی پیش از آغاز محرم/ افسانه تشنگی علی اصغر(ع) و ..... در 21دسامبر 2012 درغرب قرار است اتفاقاتی شبیه به حملات موجودات فضایی به آمریکا، مشاهده کردن حوادث عجیبی که با موجودات فضایی ارتباط داشته باشد! و بلاهای طبیعی!! که چند روز پیش طوفان آمریکا را مشاهده کردیم! و بیشتر خواهد شد! و در خاورمیانه بخوصوص کشور عزیزمان مباحث مذهبی و سیاسی رخ خواهد افتاد! فتنه ای بسیار عظیم و خطرناک! پس آگاه باشیم شاید در 21 دسامبر فتنه را علنن مشاهده نکنیم اما بدانین استارتش را خواهند زد! و در مدتی بعد بویش بلند میشود!!!!! پس آگاه باشید و گول نخورید عزیزان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگر یادتان باشد در سالهای پیش فتنه ای میان آقایان x و y رخ داد!!!! و قرار است اینبار x با z باشد! پس آگاه باشید! و هوشیار!!! به سرعت هر مبحثی را دیدید باور نکنید!!! خوب بر روی آن تحقیق کنید تفکر کنید و بعد جواب دهید!!!!! آگاه باشید فتنه ای در راه است 100% درصد مبحث بعدی "پیش بینی" و فرمایش رسول خدا (ص) که فرمودند: "دینه خدا تکه تکه خواهد شد" را پیگیری کنید!! ذهن زیبا.م.م
بسم الله الرحمن الرحیم ♥ هست کلید در گنج حکیم |
|||
5 کاربر به دلیل این ارسال از ذهن زیبا سپاسگزاری کرده اند.p30.morteza, Classic, Hosna, |
|
۲۰-۸-۱۳۹۱, ۱۱:۰۹ عصر
|
|||
|
|||
|
RE: واقعیت سه روز تاریکی 21 دسامبر 2012
نقل قول: برادران و خواهران گرامی بزرگترین دشمن انسان ترس است!!!!! آنها میخواهند ترس را در میان مردم راه بیاندازند! و ضعیف شوند! بسم الله الرحمن الرحیم سلام شما چرا به این مباحث پوچ دامن می زنید؟؟؟ یادمه یه جا شنیدم دشمن شایعه رو شروع می کنه و آدم نادان پخشش میکنه!!! هدف شما از این همه مبحث راجب 2012 چیه؟؟/ حرف منطقی می خوام یا الله
از آن بسوختن ما دلت نمی سوزد، کازین سَموم، هنوزت به جان شراری نیست!!! |
|||
4 کاربر به دلیل این ارسال از SaReBaN سپاسگزاری کرده اند.elinaz, آل یاسین, Classic, پرنيان |
|
۲۰-۸-۱۳۹۱, ۱۱:۱۶ عصر
|
|||
|
|||
(۲۰-۸-۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ عصر)SaReBaN نوشته شده توسط: بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام. هر کس هر مطلبی که منافاتی با اسلام نداشته باشه می توانه بنویسه ، شما هم اگر نقدی دارید ، با سند گفته های ایشان را تکذیب کنید ، نه اینکه مثال انسان نادان را بزنید. بنده به هیچ وجه سال 2012 و اتفاقات آن را تایید نمی کنم و اعتقاد دارم که تماما کذب و دروغ است ، اما این نحوه سخن گفتن شما را هم نمی پسندم. یاعلی |
|||
4 کاربر به دلیل این ارسال از والعصر سپاسگزاری کرده اند.سید حسین, Classic, Hosna, پرنيان |
|
۲۰-۸-۱۳۹۱, ۱۱:۲۳ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-۸-۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ عصر، توسط Hosna.)
|
|||
|
|||
(۲۰-۸-۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ عصر)SaReBaN نوشته شده توسط: حرف منطقی رو در مقابل حرف منطقی بخواید ... ایشون مبحثی رو مطرح کردن که سوال خیلیاست ... پس چرا بررسیش نکنیم و با دلیل ردش نکنیم ؟ چطوری دم از منطق میزنید اما حال و حوصله ی به کار بردن منطق رو ندارید ؟ نادان کسی نیست که موضوعی رو مطرح میکنه و پیرامونش بحث میکنه ، نادان کسیه که چشم بسته چیزی رو رد میکنه و حاضر به دلیل آوردن نیست ... مهدیـــــا اگر با آمدن آفتاب بیدار شوم ، نمازم قضاست! مرا پیش از طلوعت بیـــــــــــــــــدار کن... |
|||
2 کاربر به دلیل این ارسال از Hosna سپاسگزاری کرده اند.ذهن زیبا, Classic |
|
۲۰-۸-۱۳۹۱, ۱۱:۲۶ عصر
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام وقتی ی تاپیکی مدام به زبانهای مختلف مطرح میشه،چه هدفی داره؟؟ آقای ذهن زیبا من از خودتون جواب می خوام راجع به 2012 و شایعاتش هم اونقد بلدم که حرف بزنم یا الله
از آن بسوختن ما دلت نمی سوزد، کازین سَموم، هنوزت به جان شراری نیست!!! |
|||
3 کاربر به دلیل این ارسال از SaReBaN سپاسگزاری کرده اند.elinaz, آل یاسین, پرنيان |
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[-]](images/collapse.gif)
شخص دیگه ای نیستم
... اینجاییم تا اگاه تر شیم و آگاه کنیم ....gif)

![[تصویر: end-of-the-world.jpg]](http://2.bp.blogspot.com/-YAnJqqNwaiM/TwFGXSFfYHI/AAAAAAAAA1o/4ckQDmDac08/s1600/end-of-the-world.jpg)
![[تصویر: peyrovan.gif]](http://dl.fllowers313.ir/img/di/K2AI/peyrovan.gif)